Dura derrota a Mataró Cerdanyola CH - Deportivo Liceo / Núria Puentes

Dura derrota a Mataró

22 d'octubre de 2023 a les 10:35

El Cerdanyola CH va caure en la cinquena jornada de la OK Liga a la pista del CH Mataró (5-2). Amb aquest resultat, l'equip continua sense trobar la victòria lluny de casa.

Mal partit del Cerdanyola CH a la pista del Mataró en un duel on les jugadores verd-i-blanques buscaven sumar els primers tres punts lluny de Can Xarau. L'enfrontament va començar amb un llançament de penal en contra, però en aquest cas errava el llançament a bola parada Aina Lleonart. Poc temps més tard, al minut 6' de joc, la mateixa Lleonart anotava el primer gol en una jugada força embolicada dins de l'àrea del Cerdanyola. Pocs minuts després, tot i la insistència del conjunt vallesà, Thais Pérez feia el segon gol local aprofitant una quina bola morta dins l'àrea cerdanyolenca. Quan semblava que amb aquest resultat s'aniria al descans, les locals marcaven el tercer, obra de Farners Prat, per arribar a final de la primera part amb el partit encarrilat 3 a 0.

A la represa, l'equip verd-i-blanc mostraria símptomes de millora en el joc i en la mostra d'ocasions. Des del punt de penal, Gemma Solé feia el primer gol del Cerdanyola. No passava ni tan sols 1 minut que l'equip vallesà anotava un nou gol, obra de Laura Valverde per col·locar l'equip a un gol de diferència a l'electrònic. Tot i la bona inèrcia cerdanyolenca, a la represa d'un temps mort, el Mataró aconseguiria fer el quart gol, fet per Aina Lleonart, que deixava el partit encarrilat. A punt d'arribar al final, novament Aina Lleonart marcava el cinquè gol per sentenciar l'enfrontament. Amb aquest resultat, el Cerdanyola queda en novena posició amb 6 punts. Tenint els mateixos punts, el CH Mataró queda en vuitena plaça.

Fitxa del partit:

Cerdanyola CH: Júlia Vilarrasa (P), Paula Ferrón, Gemma Solé (c), Laura Valverde, Carla Castro; Ana Valverde, Júlia Birbe, Ariadna Carrión i Gore Paredes (P).

CH Mataró: Paula Lladó (P), Nina Almirall, Olga Juanola, Aina Lleonart (c), Farners Prat, Ariadna Martínez, Mar Parés, Carla Naranjo, Thais Perez i Vinyet Juncà (P).

Gols: 1-0, Aina Lleonart (6’); 2-0, Thais Pérez (18’); 3-0, Farners Prat (25’); 3-1, Gemma Solé (34’); 3-2, Laura Valverde (35’); 4-2, Aina Lleonart (45’); 5-2, Aina Lleonart (47’).