El Bigues i Riells assalta Can Xarau

10 d'octubre de 2022 a les 10:25

Les d'Andi Colaianni van caure a casa contra el CHP Bigues i Riells (4-6) en la quarta jornada de la OK Liga Femenina. El Cerdanyola CH va deixar sensacions de gran fragilitat contra un equip més ordenat en moltes facetes del joc.

Les d'Andi Colaianni van caure a casa contra el CHP Bigues i Riells (4-6) en la quarta jornada de la OK Liga Femenina. El Cerdanyola CH va deixar sensacions de gran fragilitat contra un equip més ordenat.

El Bigues i Riells seria el clar dominador de l'enfrontament des de l'inici, creant més ocasions de perill que el rival en tot moment. La bona entrada de les visitants en el partit, afegit a la mala defensa del Cerdanyola, permetria al Bigues i Riells avançar-se en el marcador al minut quatre de joc amb un gol de Rocío 'Piojo' Ramón.

Dos minuts més tard, desviant la trajectòria de la bola des de l'aire, la mateixa ‘Piojo’ Ramon feria el segon per ampliar diferències en el marcador. En la següent jugada tornaria a colpejar el Bigues fent el tercer Gal·la Solé amb un xut tímid des de banda dreta que s'acabaria colant dins la porteria cerdanyolenca i que servia a les visitants per fer el tercer gol que culminava un inici de partit demolidor.

La portera Mariona Surós seria crucial per tallar l'hemorràgia de gols durant el que faltava de primer temps. Tot i el domini aclaparador del Bigues, una badada en el mig del camp permetria a Carla Castro pispar la bola de les visitants i superar la porteria d'Helena Saldaña amb gran habilitat per fer el primer gol cerdanyolenc i retallar la diferència a dos gols per marxar al descans.

En la represa, el Bigues tornaria a agafar el domini total del duel. La notable feblesa defensiva del Cerdanyola permetria a les visitants causar perill amb molta facilitat a la porteria de Mariona Surós. Al cap de tres minuts de segona part Aina Serra tornava a ampliar les distàncies fent el quart gol biguetà.

Paula Ferrón en una mitja volta davant la porteria d'Helena Saldaña, anotava el segon gol de les cerdanyolenques per estrènyer de nou l'electrònic. Tot i això, la capitana Marta Borràs i Aina Serra, l'última amb un golàs de xut creuat, feien el cinquè i sisè gol del Bigues i Riells per deixar el partit pràcticament sentenciat.

Quan faltaven escassos minuts per acabar el partit, l'àrbitre assenyalaria penal favorable al Cerdanyola per una falta del Bigues dins de l'àrea. Laura Valverde transformaria pel Cerdanyola per fer el tercer. Minuts més tard, es tornaria a assenyalar penal dins l'àrea del Bigues després que una defensora rebutgés la bola amb el patí. Valverde tornaria a anotar des de la pena màxima per fer el quart gol del Cerdanyola. En els instants finals no variaria més el marcador, finalitzant l'enfrontament amb victòria del Bigues per un definitiu 4 a 6.

Amb aquesta derrota el Cerdanyola CH cau en la dotzena posició amb 3 punts en les quatre jornades disputades fins ara. Per la seva banda, el Bigues i Riells en suma 7 i ocupa la zona alta de la classificació en quarta posició. El pròxim partit serà el dimecres 12 d'octubre contra el CH Mataró a Can Xarau (12:30) corresponent a la cinquena jornada de la OK Liga Femenina.

Fitxa del partit:

Cerdanyola CH: Mariona Suros (P) , Paula Ferrón, Laura Valverde, Ariadna Carrión, Carla Castro, Natalia Crespo, Anna Carranza, Júlia Birbe, Maria Martín, i Estela Rubio (P).

HCP Bigues i Riells: Helena Saldaña (P), Gal·la Solé, Rocío Ailen Ramon, Marta Borràs, Maria Igualada, Natalia Ylla, Aina Serra i Julia Vilarrasa (P).

Gols: 0-1, Rocío ‘Piojo’ Ramon (4'); 0-2, Rocío ‘Piojo’ Ramon (7'); 0-3, Gal·la Solé (8'); 1-3, Carla Castro (18'); 1-4, Aina Serra (28'); 2-4, Paula Ferrón (42'); 2-5, Marta Borràs (44'); 2-6, Aina Serra (44'); 3-6, Laura Valverde (46'); 4-6, Laura Valverde (47').

Àrbitre: Guim Teixidó