El Cerdanyola cau per la mínima amb el València Cerdanyola FC - Valencia Mestalla (Mireia Sanz)

El Cerdanyola cau per la mínima amb el València

12 de febrer de 2024 a les 13:34

Una acció mal defensada a la segona part dona la victòria als 'ches' en un partit molt competit i igualat (0-1). Mal resultat pels locals, que segueixen en zona de descens en setzena posició, avant penúltims, amb 22 punts.

El Cerdanyola tenia molt clar des de l'inici que no volia dominar la possessió i pressionar alt per intentar buscar l'errada visitant. Ha funcionat perquè les ocasions han arribat, però ha fallat la punteria. Una acció en solitari d'Aznar amb Manel al 67' ha donat la victòria al València.

Els precedents dels equips que havien visitat Fontetes amb la idea de jugar la pilota deien que als aforanis els hi costaria en demasia. I així ha començat el partit. El València Mestalla amb imprecisions en les passades han fet que el Cerdanyola tingués el domini dels primers minuts amb les ocasions més clares en les botes de Carlos Martínez i Nico Kata, però totes sense punteria. Amb el pas dels minuts el duel s'ha estabilitzat amb l'equip de la ciutat del Túria cada cop millor en les combinacions un cop s'havien acostumat més a les mesures del terreny de joc. Amb molta intensitat i poques ocasions marxaven a vestidors els dos equips amb tot per decidir a la segona meitat.

Miguel Ángel Angulo ha decidit canviar una mica el plantejament per assumir menys riscos intentant circular la pilota en el camp contrari. Els deixebles d'Oliver Ballabriga, però, continuaven sense perdre la cara al partit i aprofitar les aproximacions a la zona de tres quarts de camp. Les males notícies arribaven en l'equador de la segona meitat quan una bona passada d'Hugo per Aznar que ha guanyat bé l'esquena a Manel, aquest l'ha agafat per intentar evitar que es plantés sol davant Àlex, però el davanter ha continuat amb força a la recerca de la pilota i ha definit perfecte amb l'interior del peu dret per avançar als taronges (67'). A partir d'aquí els del Vallès han intentat de totes de les maneres perforar la xarxa rival, però el València, que estava molt ben replegat defensivament ho treia tot. En els instants finals Boris ha estavellat una rematada de cap al travesser, que refusava amb violència el remat, però al final el lluminós no s'ha mogut.

Amb aquesta derrota el Cerdanyola continua a 4 de la permanència a causa dels resultats de la jornada i la setmana vinent viatja al Sardenya per enfrontar-se al millor local de la lliga, el CE Europa.

Fitxa del partit:

Cerdanyola FC: Álex, Jon (Iñaki, 74’), Manel, Manu, Bruno (Lucas, 83’), Adri (Adam , 74’), Marc (Moha, 74’), Carlos, Nico, Max (C) (Joel, 83’) i Boris.

València Mestalla: Nil, Carlos, Álex, Ivan (C), Diego, Borja (Ali Fadal, 76’), Pedro (Rodrigo, 61’), César, Martín (Javi Navarro, 76’), Hugo (Joselu, 76’) i Mario (Aznar, 58’).

Targetes: Han vist groga per part local Bruno Lorente (25’) i Álex Sánchez (75’). I per part visitant Iván Muñoz (32’) i Ali Fadal (83’).

Gols: 0-1 Diego Aznar (67’).