El Cerdanyola CH cau a Gijón

3 de maig de 2022 a les 10:07

El conjunt verd-i-blanc va perdre finalment en la semifinal de la Female League Cup contra el Telecable HC Gijón (4-0) i diu adéu a la Copa d’Europa.

El Cerdanyola CH finalitza la seva participació en la Female League Cup després de caure contra l'amfitrió a les semifinals, un Telecable Gijón més encertat que les cerdanyolenques durant gran part de l'enfrontament.

Les asturianes entrarien amb més inèrcia en el partit, el Cerdanyola, probablement mostra del nerviosisme, cometria errors greus en l'entrega de la bola en diverses ocasions, fet que li podria haver costat el gol en els primers compassos de joc. Les locals malbaratarien moltes ocasions durant la primera part. Amb el marcador sense gols passat l'equador del primer temps, les verd-i-blanques anirien agafant protagonisme en el partit amb algunes ocasions per posar perill en la porteria de la xilena Fernanda Hidalgo.

Tot i això, a deu minuts del final, Marta Piquero anotaria el primer gol del partit que col·locava al conjunt local per davant en el marcador. A partir del gol, el Telecable continuaria atacant contra la porteria defensada per Mariona Surós, de totes maneres el marcador no es mouria al final de la primera part, marxant al descans amb victòria per la mínima de les asturianes.

En el segon període es faria evident la superioritat del Gijón. Pocs segons després del primer minut anotaria la capitana, Sara Lolo, per fer el segon i ampliar la distància del seu equip en la semifinal. Un mal Cerdanyola, que veia com el Telecable continuaria avassallant la seva porteria, seria totalment superat en el segon temps. Sense continuïtat en les jugades a partir de tres quarts de camp, no tindrien pràcticament opcions per anotar en tota la segona part.

A tretze minuts del final del partit, un mal refús en l'àrea del Cerdanyola que aprofitava Sara Roces, servia per fer el tercer de les locals. Milagros Carrera en un nou contraatac cinc minuts més tard col·locava el quart que deixava el partit pràcticament sentenciat.

Encara i els intents del Cerdanyola per anotar un gol, la bona defensa del Telecable frustraria les arribades de les verd-i-blanques. Un pal de Gemma Solé a quatre minuts del final seria de les últimes del Cerdanyola en un partit que finalitzava amb clara victòria del Gijón per 4 gols a 0.

Diumenge, el Palau de Plegamans va vèncer 1-2 el Telecable Gijón i va assolir la seva segona Copa d'Europa..

Fitxa del partit:

Telecable HC Gijón: Fernanda Paz (P), Sara Lolo, Marta Piquero, Núria Obeso, Sara Roces, Rebeca González, Milagros Carrera, Tasha Lee i Eva Megido.

Cerdanyola CH: Mariona Surós (P), Joana Xicota, Maria Figuerola, Adriana Gutiérrez, Gemma Solé, Daiana Silva, Laia Pera, Carla Castro, Abril Batlle i Carla Batlle (P).

Gols: 1-0, Marta Piquero (16’); 2-0, Sara Lolo (27’), 3-0, Sara Roces (37’); 4-0, Milagros Carrera (42’).

Àrbitres: Sílvia Coelho i Francesco Stallone.