El Cerdanyola CH cau lluitant

5 de novembre de 2022 a les 12:51

Les jugadores verd-i-blanques no van aconseguir passar de l'empat contra el CP Voltregà (3-3) en la tercera jornada de Lliga Catalana Femenina. Amb aquest resultat, l'equip no accedeix a la final a quatre i finalitza la seva participació en el campionat.

Les jugadores verd-i-blanques no van aconseguir passar de l'empat contra el CP Voltregà (3-3) en la tercera jornada de Lliga Catalana Femenina. Amb aquest resultat, l'equip no accedeix a la final a quatre i finalitza la seva participació en el campionat. El conjunt vallesà disputaria de tu a tu el partit, la manca d'encert als minuts finals però, no li permetria a l'equip assolir el resultat esperat per poder classificar-se com a primer del grup 2. El Cerdanyola havia de guanyar a les de Sant Hipòlit per més d’un gol de diferència.

En l'inici del duel, el Voltregà seria més efectiu en les àrees, avançant-se primer amb un gol d'Anna Bosch al minut 2 de joc. La resposta local no trigaria a arribar, Paula Ferrón en una molt bona jugada per banda dreta, superaria la porteria d'Uxue Otegi per tornar a empatar l'enfrontament. Tot i la igualada, el Voltregà tornaria a assetjar la porteria cerdanyolenca defensada per Estela Rubio. Els desajustos defensius de les locals permetrien a les de Sant Hipòlit tornar a avançar-se en l'electrònic per obra novament d'Anna Bosch. A les acaballes del primer temps Anna Bosch feia el tercer gol visitant per marxar al descans amb una diferència d'un gol a tres al marcador.

A la represa, les d’Andi Colaianni gaudirien d’ocasions clares de perill per tornar a col·locar-se en la lluita pel partit. L'efectivitat sí que somriuria al Cerdanyola en el segon temps. Una jugada molt ben trenada on participaven tres de les quatre jugadores en pista, serviria perquè María Martín rematés a plaer i col·loques el 2 a 3 per retallar diferències. La inèrcia del conjunt verd-i-blanc comportaria noves ocasions de perill per empatar de nou el partit. Aprofitant un rebot Gemma Solé aconseguia plantar-se sola contra la porteria rival, amb una gran qualitat aixecant i picant la bola per sobre de la portera, la pròpia Solé empataria el partit quan faltaven tretze minuts pel final. La falta d'efectivitat i les imprecisions en les transicions de les locals no permetrien al Cerdanyola culminar la remuntada i endur-se un partit que finalitzava amb empat a tres i repartiment de punts a Can Xarau.

Amb aquest resultat el Cerdanyola assoleix un punt en les dues jornades disputades del Grup 2 de Lliga Catalana Femenina, després de perdre contra el CP Fraga (3-2) i empatar contra el CP Voltregà (3-3). Les cerdanyolenques havien de vèncer per dos gols per classificar-se i, per tant, queden eliminades del torneig. Per la seva banda, el CP Voltregà queda com a primer del grup 2 amb 6 punts i accedeix a la fase final junt amb PHC Sant Cugat, del grup 1. Igualada Femení i Bigues i Riells, del grup 3, encara han de disputar la seva jornada.

Tot i l'eliminació, al Cerdanyola aquesta competició li ha servit per recuperar bones sensacions i incorporar de nou a Gemma Solé a l'equip. L'equip vallesà també ha pogut corregir molts aspectes del joc i preparar-se de cara al retorn de l'OK Liga Femenina, dintre de dues setmanes.

Fitxa tècnica:

Cerdanyola CH: Estela Rubio (P), Paula Ferrón, Gemma Solé, Laura Valverde, Ariadna Carrión, Natalia Crespo, Anna Carranza, Júlia Birbe, Maria Martín, i Mariona Surós (P).

CP Voltregà: Uxue Otegi, Anna Bosch, Paula Vilamala, Esther Vistos, Maria Anglada, Alexia Bosch, Irene Torres, Dana Antón, Berta Ferran i Queralt Sala (P).

Gols: 0-1, Anna Bosch (2’); 1-1, Paula Ferrón (5’); 1-2, Anna Bosch (10’); 1-3, Anna Bosch (22’); 3-2, María Martín (32’); 3-3, Gemma Solé (37’).

Àrbitre: Manel Blat.