El Cerdanyola CH no pot amb el Palau (4-2)

19 de novembre de 2022 a les 22:09

Les verd-i-blanques s'han vist superades per un rival ple de subcampiones del món amb Espanya.

El partit ha començat sense Andi Colianni a la banqueta. Al càrrec de les jugadores verdes estava Manel Campor. Les jugadores cerdanyolenques han sortit a la pista amb molta energia per intentar sorprendre el Palau de Plegamans.

Les de Campor han tingut ocasions clares per obrir la llauna, però s'han topat amb una gran Laura Vicente que ha abaixat la persiana i no ha permès a Gemma Solé i Paula Ferrón fer el primer a la seva contra particular.

Al minut 18 de l'encontre ha arribat el primer gol del partit, malauradament ha sigut local. Aina Florenza després de fer una jugada individual per darrere de la porteria de Mariona Surós ha xutat al primer pal i ha enviat la pilota al fons de la xarxa. Amb l'1-0 al lluminós s'arribava al descans.

A la represa el Cerdanyola ha empatat el partit amb un gol de Paula Ferrón. Quan les verdes tenien bona dinàmica el Palau a través, altre cop, de Florenza ha fet el segon per avançar-se novament al marcador. Minuts després Blackamn ha marcat el tercer amb un xut llunyà, des del cèrcol del centre del camp, que ha tocat al travasser i ha entrat. A les acaballes del partit Gemma Solé ha fet el 3-2 al marcador. Instants després Florenza, amb un hat-trick, ha fet el 4-2 final.

Un partit on el Cerdanyola ha sapigut competir durant els 50 minuts i que ho ha abaixat en cap moments els braços. Un matx que ha servit per demostrar que cada cop les verdes juguen millor i que hi ha equip per fer un bon final de temporada.

FITXA TÈCNICA

HC Palau Plegamans (4): Teresa Sapena, Laura Vicente; Berta Busquets, Laura Puigdueta, Aina Florenza, Carla Fontdeglòria, Gisela Vicente, Aimee Blackman, Mariona Colomer, Laia Juan

Cerdanyola CH (2): Ester Rubio, Mariona Surós; Paula Ferrón, Anna Carranza, Gemma Solé ,Laura Valverde, Natalia Crespo, Ariadna Carrión, Julia Birbe, Maria Martín, Carla Castro

Gols: 1-0, Aina Florenza (18’); 1-1, Paula Ferrón (32’); 2-1, Aina Florenza (39’); 3-1, Aimee Blackman (43’); 3-2, Gemma Solé (47'); 4-2 Aina Florenza (49’).

Àrbitres: Igansi Galan (P), Alex Garcia (A)