El Cerdanyola CH s’estrena amb victòria Erik Gual (Mónica García Moreno)

El Cerdanyola CH s’estrena amb victòria

23 d'octubre de 2023 a les 12:21

L'equip va aconseguir endur-se els tres punts en la primera jornada de la OK Liga Plata contra el CP Manlleu (5-2).

El Cerdanyola CH comença de la millor manera el seu camí a la OK Liga Plata Grup Nord. L'equip va mostrar-se superior al rival durant gran part del partit. A la primera part, Marc Coy amb un potent llançament obriria la llauna a favor dels locals. Amb un 'Ninu' molt inspirat sota pals, el Cerdanyola marxava al descans amb la porteria a zero i l'avantatge per la mínima.

En la represa, anotaria Roger Codinach per posar l'empat, però la resposta cerdanyolenca seria totalment immediata. Marc Coy tornava a marcar per avançar al seu equip. Des de la falta directa, fruit de la desena falta a favor, Erik Gual superava el porter per fer el tercer gol del matx. Quan semblava que el partit estava encarrilat, el Manlleu retallava diferències amb el 3 a 2. En uns minuts finals de cert nerviosisme, l'equip seria capaç de mantenir llargues possessions i obtenir la victòria final.

Amb aquest resultat el Cerdanyola queda cinquè a la taula amb 3 punts, per la seva banda, el Manlleu queda tan sols una posició per sota, setè, sense punts.

Fitxa del partit:

Cerdanyola CH: Gerard ‘Ninu’ Pérez (P), David Martínez, Ignasi López (c), Marc Coy, Álvaro Giménez; Erik Gual, Marc Ramírez, David Ramírez, Guille de Moya i Darío Tapia (P)

CP Manlleu: Marc Panella (P), Marc Pujadas, Joan Picart, Roger Codinach (c), Biel Humà; Rubén Martín, Biel Autet, Jordi Gurt, Nil López i Carlos Paneque (P).

Gols: 1-0, Marc Coy (11’); 1-1, Roger Codinach (35’); 2-1 Marc Coy (35’); 3-1, Erik Gual (42’); 3-2,  Rubén Martín (45’).