El Cerdanyola elimina al Playas Castellón Cerdanyola FC - Playas Castellón (Cerdanyola FC)

El Cerdanyola elimina al Playas Castellón

18 d'octubre de 2023 a les 9:57

El conjunt dirigit per Santi Lara supera a tot un històric, que aquest any competeix a Segona Divisió, com el Playas Castellón (5-1), tres vegades campió d'Europa i dos de Primera Divisió. Els verds han mostrat la seva millor versió malgrat les importants baixes de Bussi i Amores, i s'ha permès golejar a un equip professional.

Ja des del començament es veia que seria un partit divertit i competit. El Cerdanyola buscava trencar la ratxa de 3 partits sense guanyar en una autèntica prova de foc a Guiera, a la tercera ronda de la Copa del Rei. Àlex Rocabayera avançava els locals després d'una gran jugada de Bernat (1-0). Els visitants mostraven les seves armes ofensives però una gran defensa verda amb contundència evitava l'empat. A més, Pol Carmona estava en estat de gràcia i aturava tot el que rebia. Àlex tornava a marcar a pocs minuts pel descans, el 2-0 amb el qual els dos equips marxaven a vestidors.

A la represa, s'ensumava la reacció visitant, i potser una davallada física dels verds, però el públic donava força als seus per aguantar les embranzides. Cola retallava distàncies amb el 2-1, però Dani aprofitava una pilota llarga de Pol per posar el 3-1. Poc després, el mateix Pol, que tot li sortia, feia el 4-1 de porteria a porteria. Quedaven cinc minuts però el partit encara no estava sentenciat. Playas Castellón sortia amb el porter jugador per agitar el partit, però un Cerdanyola molt sacrificat i treballador en defensa tenia el seu premi. Finalment, Jordi Sánchez posava el definitiu 5-1 per enmarcar un gran partit a Guiera.

El Cerdanyola espera rival de Primera (excepte Barça i Palma, equips que competeixen a Europa), que sortirà del sorteig de dijous. La quarta ronda també es jugarà a Guiera a partit únic, en una nova cita històrica per la secció, el club i la ciutat.

Fitxa del partit:

Cerdanyola FC (5): Pol (P)(1), Àlex (2), Jordi (1), Héctor i Bernat - cinc inicial - Adri (P), Josep, Dani (1), Javi (C), Arnau i Isaac.

Playas Castellón FS (1): Bruno (P), Eric, Gensuke, Barbero i Noel - cinc inicial - Manu (P), Cola (1), Guancho, Lorca (P), Antón Arnejo, Montejano i Alamikkotervo.

Gols: 1-0 Àlex (3'), 2-0 Àlex (14'); 2-1 Cola (22'), 3-1 Dani (27'), 4-1 Pol (34'), 5-1 Jordi (38').