Campions de la Copa Generalitat

7 de febrer de 2022 a les 9:57

El conjunt verd-i-blanc ha guanyat la final contra el Igualada B en un partit que s’acabaria resolvent a la pròrroga (3-2). Un gol d'Arnau Gangonells de falta directa li van donar la victòria als de Colaianni quan faltava un minut per finalitzar el temps extra, després de que el partit finalitzés amb empat a 2.

El Cerdanyola CH s'endú la Final de la Copa Generalitat després de vèncer el filial igualadí en un partit equilibrat entre tots dos conjunts. Els d'Igualada començarien avançant-se en els primers minuts per obra de Nil Cervera, que anotava des del punt de penal després d’una falta que cometia David Martínez.

Quan falten 8 minuts per acabar la primera part, Arnau Gangonells obriria la llauna pel Cerdanyola amb una gran jugada individual que culminava col·locant la pilota a l'interior de la porteria defensada per Jaume Arnau Marquès.

Amb el pas dels minuts el partit aniria agafant més intensitat. Tot i això, ambdós equips, sense especial fortuna ofensivament, no tornarien a veure porta en la primera part, arribant amb l'empat a 1 gols al descans.

Ja en la represa, el Cerdanyola seria més efectiu en atac. En el minut 10 de segon temps, un Arnau Gangonells en estat de gràcia, convertiria un llançament de falta directa per avaçar el Cerdanyola en el marcador. Amb un 'Ninu' també ple de confiança sota pals, a l'Igualada B li costaria molt trobar el gol per col·locar la màxima igualtat al marcador.

No seria fins a l'últim minut de partit quan el filial igualadí, per obra de Francesc Rubinat, posava l'empat a 2 gols i forçava la pròrroga. En els 5 minuts de pròrroga reglamentaris, 'Ninu' seria decisiu en aturar un penal i una directa favorables a l'Igualada B. Arnau Gangonells de nou, marcaria de falta directa pel Cerdanyola CH i decidiria finalment el partit a favor dels vallesans, que es proclamen així campions de la Copa Generalitat.

Cerdanyola CH: Gerard “Ninu” Pérez (P), Ignasi López, Víctor Bonilla, Arnau Gangonells, Albert Hernández, David Martínez, Marc Ramírez, David Ramírez, Joel Navarro I Marc Serra (P).

Igualada B: Jaume Arnau Marqués (P), Francesc Rubinat, Martí Busquets, Jordi Bosch, Arnau Llanes, Eloi Cervera, Nil Cervera, Guillem Llorens, Joan Manel Garcia i Sergi Ribas (P).

Gols: 0-1, Nil Cervera (9’); 1-1, Arnau Gangonells (17’), 2-1, Arnau Gangonells (34’); 2-2, Francesc Rubinat (50’); 3-2, Arnau Gangonells (4’ pròrroga).

Àrbitres: Tània Pardo i Marta Losada.