El Cerdanyola es retroba amb la victòria

16 de maig de 2022 a les 10:35

El Cerdanyola CH va guanyar contra el CH Bigues i Riells (6-3) en el partit de la jornada número 24 de la OK Lliga Femenina.

El Cerdanyola CH a guanyar contra el CH Bigues i Riells (6-3) en el partit de la jornada número 24 de la OK Lliga Femenina.

Les verd-i-blanques aconseguirien una victòria de prestigi contra el Bigues a Can Xarau en un enfrontament entre cinquè i vuitè classificat, sense res en joc per part de tots dos conjunts. Després de dues dures derrotes contra Gijón en Copa d’Europa i Palau en Copa de la Reina, el Cerdanyola arribava per aquest partit amb ganes de reforçar-se a anímicament.

Sortint en l’inici molt més endollat que el rival, les locals començarien manant en el marcador amb un gran gol d’Adriana Gutiérrez al primer minut de joc. Amb el pas del temps, una desconnexió de les locals seria castigada per Marlena Rubio, que culminava en una bona jugada individual per posar l’empat.

La inèrcia del Bigues en atac permetria a les visitants forçar un penal a favor. La capitana Marta Borràs no fallava des del punt de penal i feia l’1 a 2, donant-li així la volta al marcador. A cinc minuts del descans, però, Daiana Silva també de penal, anotaria pel Cerdanyola per marxar al descans amb màxima igualtat en el duel.

En l’inici de segon temps, tot i el domini cerdanyolenc, es tornava a avançar el Bigues i Riells, de nou amb un gol de Marlena Rubio. La resposta del Cerdanyola no es faria esperar, Gemma Solé amb un gran xut de pala des de gairebé el mig de la pista, empatava el partit a tres gols.

A partir d’aleshores, les locals serien més agressives en el segon tram de segon temps. El domini cerdanyolenc es faria molt notable, arribant així el gol de Maria Figuerola per desempatar i avançar al Cerdanyola en el partit. Daiana Silva de penal i finalment Gemma Solé amb una jugada plena d’habilitat, veurien porteria de nou per establir el 6 a 3 definitiu a Can Xarau.

Un resultat amb el qual, a falta de dues jornades per concloure la lliga, deixa al Cerdanyola amb la cinquena plaça assegurada amb 50 punts. El Bigues i Riells, per la seva banda, continua vuitè amb 29 punts.

Fitxa del partit:

Cerdanyola CH: Carla Castro (P), Joana Xicota, Maria Figuerola, Adriana Gutiérrez, Gemma Solé, Daiana Silva, Laia Pera, Natalia Crespo, Abril Batlle i Mariona Surós (P).

CH Bigues i Riells: Helena Saldaña (P), Marta Borràs, Aina Serra, Marlena Rubio, Maria Igualada, Maria Cañadó, Gemma Camp, Sofía Reyes, Erika Ghirardello i Julia Vilarrasa (P).

Gols: 1-0, Adriana Gutiérrez (2'); 1-1, Marlena Rubio (12'); 1-2, Marta Borràs (15'); 2-2, Daiana Silva (20'); 2-3, Marlena Rubio (34’'); 3-3, Gemma Solé (35'); 4-3, Maria Figuerola (39’); 5-3, Daiana Silva (41’); 6-3, Gemma Solé (44’).

Àrbitre: Ignasi Galán