El Cerdanyola es retroba amb la victòria (6-2)

20 de febrer de 2022 a les 17:44

L'equip de Santi Lara per fi pot sumar 3 punts després de més de dos mesos sense fer-ho. Ho fa amb contundència, davant la seva afició i dedicant-li al Gabi, jugador de la plantilla que és baixa indefinida per malaltia.

Els verd-i-blancs no només volien sortir de la mala ratxa de resultats dels últims partits (5 derrotes i 1 empat), sinó que volien fer-ho oferint bon joc a la seva afició. Des del començament els de Lara agafaven les regnes del partit, i el primer no trigaria en arribar quan Albadalejo culminava una bona jugada col·lectiva per posar l'1-0 al minut 3. Dani seguiria amb la seva bona ratxa individual i tornaria a marcar poc després (2-0). A partir d'aquí, podíem pensar que arribarien els fantasmes dels últims dos partits, on a Manresa i Martorell, el Cerdanyola es va avançar en el marcador 0-2 però no el va saber controlar i el van remuntar en ambdues ocasions. Però lluny d'això, arribava el 3-0, obra d'Amores, quan passavem l'equador de la primera part. Els següents minuts el Ye Faky avançava metres per intentar retallar distàncies però els verds defensivament es mostraven implacables. Descans amb una bona renta de 3 gols que ajudaria a encarar la segona part.

A la segona meitat, Bussi posava el 4-0 aviat, però ràpidament reaccionava el Ye Faky amb un gol de Jordi Alcaide (4-1). Sorprenia Lara amb el porter jugador per tenir pilota i evitar que el Ye Faky arribés amb perill, i Álex López posava el 5-1 a falta de 7 minuts. Ja a l'últim minut, el marcador es mouria amb un altre gol de Bussi de camp a camp, i un gol de Nando, per posar el definitiu 6-2 a Guiera.

Més que una victòria, que l'equip celebrava amb la seva afició i amb el Gabi, i deixant clar que el partit més important el guanyaran tots junts.

Fitxa del partit:

Cerdanyola FC (6): Larios (P), Bussi (2), Amores (1), Albadalejo (1) i Aguilar - cinc inicial - Aran (P), Adrian (P), Dani (1), Álex López (1), Javi García (C), Bernat i Ricardinho.

Contestano Ye Faky FS (2): Ismael (P), Cristian, Valdés, Koki (C) i Bilin- cinc inicial - Juanma (P), Jordi Alcaide (1), Nando (1), Nacho, Pau, Andoni i Javi.

Gols: 1-0 Albadalejo (3'), 2-0 Dani (9'), 3-0 Amores (11'); 4-0 Bussi (25'), 4-1 Alcaide (25'), 5-1 López (33'), 6-1 Bussi (39'), 6-2 Nando (40').