El Cerdanyola es retroba amb la victòria a Guiera Foto: @FSCerdanyolaFC

El Cerdanyola es retroba amb la victòria a Guiera

2 d'abril de 2023 a les 16:56

L'equip de Santi Lara aconsegueix capgirar un partit que perdia al descans 0-1 davant el Penya Esplugues. A la segona part, la millor versió dels verd-i-blancs i el gran sacrifici defensiu de tots, van permetre emportar-se tres punts d'or per tornar-se a col.locar líder a l'espera del que faci el Gasifred Ibiza divendres a Ripollet (3-2)

No va començar gaire bé l'enfrontament perquè en el segon minut de partit s'avançaven els del Baix Llobregat amb un gol de Luis de Juan. Passaven els minuts, i el Penya Esplugues continuava còmode a pista. Els cerdanyolencs, en canvi, no trobaven la manera de fer mal als d'Alfredo García, que buscaven ampliar distàncies al marcador. El marcador no es mouria per arribar amb avantatge per la mínima pels espluguencs.

A la segona, tot va canviar. Des del començament es va veure un rentat d'imatge dels de Santi Lara, i un parell de marxes més intensos, i ràpidament arribaven els gols de Bernat i Sergio Amores per capgirar el marcador i les sensacions (2-1). A més, els verds insistien per buscar més gols, però no acabaria arribant fins al minut 34, quan Javi García va aprofitar el joc de cinc del rival per recuperar i marcar el 3-1 des de lluny. L’entrenador de l’Esplugues va demanar temps mort per ajustar el porter jugador, i en la següent jugada van fer el 3-2, retallant distàncies amb pocs minuts per acabar. Héctor Albadalejo va poder sentenciar de camp a camp, però la pilota tocava en el pal; i poc després, també la tenia Álex Rocabayera per empatar el partit amb una clara acció de gol. Perdonaven els dos equips, tot i que ja no es mouria ja el marcador i el Cerdanyola s’emporta una victòria que buscava després de més d'un mes i mig sense trobar-la.

Retrobament amb els tres punts que són vitals per mantenir-se en posicions de play-off i que els hi permet ser líders momentàniament amb 49 punts, fins que el Gasifred Ibiza jugui el seu partit a Ripollet.

Fitxa del partit:

Cerdanyola FC (3): Pol (P), Jordi, Josep, Amores (1) i Héctor - cinc inicial - Adri (P), Bernat (1), Jan, Ricardinho i Javi (C)(1).

Penya Esplugues (2): Jose (P), Álex Rocabayera (C), Luis de Juan (2), Oriol i Pere Canals - cinc inicial - Álex (P), Gerard, Marc Alegre, Tatu, Viza i Guille.

Gols: 0-1 Luis (2'); 1-1 Bernat (22'), 2-1 Amores (24'), 3-1 Javi (34'), 3-2 Luis (36').