El Cerdanyola FC cau a Les Comes en el temps afegit Foto: @CFIgualada_

El Cerdanyola FC cau a Les Comes en el temps afegit

30 d'abril de 2023 a les 16:20

El conjunt verd va perdre per 3-2 contra l’Igualada CF en el temps extra després de plantejar-li un partit molt intens des del primer minut i on va influenciar considerablement l’ambient hostil que es van trobar les cerdanyolenques per part d’alguns aficionats.

La jornada 9 de la fase d’ascens a Primera Nacional va començar amb una visita exigent del Cerdanyola FC a l’Anoia per jugar contra l’Igualada CF, el líder de la categoria i invicte com a local aquesta temporada, ja que només ha cedit un empat i va ser contra el Viladecans a la fase regular. Les verdes tenien la tasca d’assaltar el fortí igualadí per tal de seguir en la bona línia després de la victòria per 4-2 contra el Sant Cugat la setmana passada.

El partit va començar amb un ritme vibrant. Als cinc minuts, Desi Zambrano va inaugurar el marcador després d’una errada de la portera visitant Queralt Iglesias a l’hora de xutar la pilota, que després de picar en el cos de la davantera verda, va deixar-li el gol en safata de plata. La reacció igualadina va ser immediata, ja que en el minut 8 Peke va empatar després de rebre una passada en profunditat d’Ona Montserrat i dins l’àrea la davantera local no va perdonar l’1-1. Aquest gol no va desanimar a les verdes, que va tenir l’1-2 en el minut 10 en les botes d’Adriana Quer, però el seu xut es va estavellar al travesser. En els següents minuts, eren les vallesanes les que tenien la possessió i el control del joc, amb múltiples arribades i ocasions que no van arribar a bon port. Al minut 25, una centrada d’Eybis Medina no la va poder rematar per poc Andrea Granados a l’àrea petita. Per la seva banda, les de l’Anoia van mostrar-se molt eficients i a les acaballes de la primera part van marcar el 2-1, obra de Mar Serracanta, després d’una pèrdua de Claudia Lázaro en zona defensiva. Amb aquest marcador, es va arribar al descans.

A la represa, la intensitat del matx va augmentar considerablement. En els primers deu minuts de la segona part es van produir una sèrie de comentaris per part de la grada que no van agradar a Eybis Medina, raó per la qual l’àrbitre del partit va suspendre momentàniament per demanar al públic que es comportés. Un cop es va reprendre el joc, el Cerdanyola va aconseguir empatar gràcies a un penal transformat per Nuria Ortega al minut 68. En aquesta jugada, l’Igualada es va quedar amb una menys per l’expulsió d’Esther Soler, però les verdes no van saber aprofitar aquesta superioritat numèrica. Els instants finals van estar marcats per la tensió sobre el terreny de joc i va ser un moment en què es van mostrar moltes targetes grogues. Malauradament, en el temps afegit va arribar el 3-2 després de que Marina Salanova rebés una passada filtrada que la va deixar sola davant de Dèlia Zambrano. Aquesta acció va ser molt protestada per les visitants perquè entenien que la davantera blava estava en fora de joc. En els últims minuts, Mònica Brañas veuria la segona groga deixant al seu equip amb 10 i, acte seguit, es va arribar al final del partit amb un mal sabor de boca després de perdre per 3-2 en un dels partits més seriosos de les vallesanes.

Amb aquest resultat, el Cerdanyola FC es queda amb 46 punts i es manté en la cinquena plaça. La setmana que ve tornarà a jugar un derbi vallesà a casa, aquest cop contra el Terrassa FC, cuer de la fase d’ascens.

Fitxa tècnica

Igualada CF (): Queralt Iglesias; Laura Ribas, Júlia Tomàs, Elena Alert (Esther Soler 46’), Mar López; Gina Serra, Mar Serracanta (Jana Marimon 73’), Laura Marcet; Ona Montserrat, Marina Salanova, Mar Garcia “Peke” (Paula Bohígos 63’) .

Cerdanyola FC (): Dèlia Zambrano; Mariam Sarhani (Júlia Vegué 70’), Andrea Barbero, Claudia Lázaro, Eybis Medina; Nuria Ortega, Mònica Brañas, Carla Bartolomé; Adriana Quer, Andrea Granados (Mireia Casacuberta 63’), Desirée Zambrano.

Gols: 0-1 Desirée Zambrano (5’), 1-1 Peke (8’), 2-1 Mar Serracanta (44’), 2-2 Nuria Ortega (58’), 3-2 Marina Salanova (90’)

Amonestacions: Mar Serracanta (18’), Peke (53’) i vermella directa per Esther Soler (57’) per l’Igualada CF i Carla Bartolomé (43’), Eybis Medina (48’), Adriana Quer (60’), Mònica Brañas (63’ i 90’) i Andrea Barbero (90’) pel Cerdanyola FC.