El Cerdanyola FC femení perd, altre cop, a Girona

6 de novembre de 2022 a les 22:35

Ja son 4 anys sense guanyar en terres gironines. Aquesta vegada 4 a 2 davant del Pontenc

Ja són 4 anys sense guanyar en terres gironines. Aquesta vegada 4 a 2 davant del Pontenc.

Les de Raul Raposo han començat el partit amb iniciativa ofensiva i ens els primers minuts han tingut ocasions clares de gol, però una badada defensiva al minut 6 de partit ha suposat el primer gol de les locals a càrrec de Paula Denis Gonzalez, que ha aprofitat el rebot després del xut de Brenda Chicano.

Les verdes han continuat atacant i buscant l'empat, però 10 minuts més tard, i després d'un altre error defensiu, la pivot gironina Anna Sitjà ha rematat ha plaer per ampliar la distancia al marcador. A les acaballes del primer temps a través d'un servei de cantonada i una sèrie de rebots el Pontenc ha fet el 3 a 0, al minut 44, després que la capitana del Cerdanyola FC, Nuria Ortega, fes un gol en pròpia porta.

La represa del partit semblava afavorir el conjunt local, però unes mans del Pontenc dins de l'àrea ha suposat un penal favorable al Cerdanyola. Desiree Zambrano ha convertit la pena màxima enganyant a la portera rival. 7 minuts després, al 77 de partit, una falta dins de l'àrea de les verdes ha generat un penal pel Pontenc. Glòria Dominguez ha convertit el llançament des dels onze metres.

Quan el partit ja estava resolt, al minut 88 de partit, en un contraatac per la banda dreta, s'ha produït l'últim gol de matx a favor de les visitants. La centrada de Desiree Zambrano ha arribat a Nuria Ortega que ha culminat la jugada enviant la pilota al fons de la xarxa.

FITXA TÈCNICA:

UE Pontenc (4): Lara Segura; Ana Juarez, Ariadna Borrat, Ester Puigdevall, Sonia Roura; Anna Sitjà, Brenda Chicano, Carla Millan, Berta Batlle; Paula Denis Gonzalez, Sara Pizarro

Cerdanyola FC (2): Dilia Zambrano; Mariam Sarhani, Andrea Barbero, Andrea Blazquez, Itziar Lopez, Andrea Granados; Carla Bartolome, Monia Brañas; Nuria Ortega, Desiree Zambrano, Adriana Quer

Gols: 1-0 Paula Denia Gonzalez (6'), 2-0 Anna Sitjà (16'), 3-0 Nuria Ortega (PP) (44'), 3-1 Desiree Zambrano (70'), 4-1 Gloria Dominguez (77'), 4-2 Nuria Ortega (88')