El Cerdanyola FS no pot amb la Barceloneta Foto: @FsCerdanyolaFC

El Cerdanyola FS no pot amb la Barceloneta

16 d'abril de 2023 a les 13:43

Un incòmode Cerdanyola s'ha vist superat en tots els aspectes per la Barceloneta Futsal, que va completar un gran partit al Pavelló Marítim (6-3)

Des del començament, els locals van dominar el partit amb possessió i oportunitats clares. Realment, era el que s'esperava davant d'un rival amb una plantilla tan potent, però el Cerdanyola tampoc estaria fi ni en defensa ni en atac. El primer gol va arribar al minut 2 de partit, quan Toti avançava els seus amb un xut que semblava inofensiu 1-0. Avançaven els minuts, i no canviava el panorama: el Cerdanyola es defensava i la Barceloneta, amb una molt bona sortida de pilota, arribava i finalitzava amb ocasions. Al minut 10, Rachid també va provar de lluny i se li escapava la pilota a Ramon, significant així el 2-0. Santi Lara va respondre canviant el seu porter, que no estava tenint el seu millor partit, i entrava Adrian Hurtado. La Barceloneta va buscar amb insistència el 3-0 però sense encert. En la darrera jugada i en casi l'únic atac amb perill verd-i-blanc de la primera part, el Cerdanyola va retallar distàncies amb un gol de Jordi Sánchez (2-1). Massa premi pels de Lara que no havien fet mèrits per estar a prop dels locals al marcador.

Els primers minuts de la segona part semblava que podia canviar la dinàmica, i els verds empentaven la Barceloneta a la seva pista, amb algunes arribades. Just quan millor es van sentir els vallesans a pista, va arribar el 3-1 d'una bona acció local. Cop dur pel Cerdanyola, que poc després amb una errada de servei de banda perdia la pilota i Óscar Agustí marcava a porteria buida el 4-1. A falta de 10 minuts, Lara va posar el porter jugador buscant l'èpica, però no era el dia dels visitants i van rebre el 5-1 obra d'Arnau Manzano, porter local que també marcava a porteria buida de camp a camp. Javi i Dani maquillaven el marcador, i Óscar Agustí culminava la victòria local amb el definitiu 6-3.

Tres errors individuals greus i també tres gols rebuts a porteria buida acaben amb una nova derrota que deixa el Cerdanyola tercera classificat, empatat amb el Covisa Manresa (2n) i a 3 punts del líder, el Gasifred Ibiza. Tocarà treballar perquè Bellsport i CN Sabadell se situen només 4 punts per sota i perillaria la classificació als play-off.

Fitxa del partit:

Barceloneta Futsal (6): Manzano (P)(1), Toti (1), Bria (C), Jordi Mayor i Óscar Agustí (2) - cinc inicial - Adil (P), Paredes, Tofi, Rachid (2), Gordillo i Juanjo.

Cerdanyola FC (3): Ramon (P), Bussi, Amores, Jordi (1) i Jan - cinc inicial - Adri (P), Pol (P), Javi (C)(1), Dani (1), Josep, Bernat i Ricardinho.

Gols: 1-0 Toti (2'), 2-0 Rachid (10'), 2-1 Jordi (20'); 3-1 Rachid (25'), 4-1 Óscar (29'), 5-1 Manzano (33'), 5-2 Javi (37'), 5-3 Dani (39'), 6-3 Óscar (40').