El Cerdanyola guanya per 7 a 8 el Natació Sabadell Els de Cerdanyola jugaran els quarts de final de Copa Catalunya. (Foto Núria Puentes).

El Cerdanyola guanya per 7 a 8 el Natació Sabadell

14 d'abril de 2023 a les 7:15

Els homes de Santi Lara completen un bon partit malgrat la important baixa d'Héctor Albadalejo, i Alex López, i capgiren un partit que se'ls va posar en contra ràpidament (2-0) als primers minuts. A la represa, els verds van ser superiors al seu rival i van guanyar per 7 a 8 classificant-se per disputar els quarts de final de Copa Catalunya per tercera vegada.

Tot i que el conjunt local se'n va avançar ràpidament en el marcador,  als primers minuts de l'encontre amb gols de Pep Costajussà i de Marc Hermosel (ex Cerdanyola), el conjunt de Santi Lara ha tingut nombroses ocasions per capgirar el marcador abans del descans. Oportunitats molt clares de Ricardinho, Dani, Bussi i Jan. Els de Cerdanyola  no aconseguien obrir la llauna, gràcies a l’actuació del porter local, Adrià Toledano. Quan faltaven segons per arribar al descans, Amores aconseguia posar el 2-1 al marcador, que tot i no fer justícia, s'apropava més al que havia passat durant la primera part.

A la segona part, continuava la mateixa dinàmica amb un Cerdanyola molt còmode tant en atac com en defensa. En aquesta ocasió, l'equip estava més encertat de cara a porta, i en 10 minuts passava del 2-1 a un contundent 3-7, amb dos més d'Amores, doblet de Bussi i gols de Dani i Jan. Bernat culminava la golejada verda amb el 3-8 a tres minuts pel final. El domini clar dels verds en el marcador facilitava el debut al Cerdanyola de Gerard Becerra amb 16 anys, jugador del Juvenil A.

L'exhibició verd-i-blanca va acabar diluïda amb la reacció final dels locals que feien quatre gols en les acaballes del partit i deixaven el marcador final en un ajustat 7 a 8.

Una temporada més, el Cerdanyola es classifica a quarts de final de Copa Catalunya per tercera vegada en la seva curta història, segona de manera consecutiva. Els de Lara s'enfrontaran al Futsal Mataró en cerca de la classificació per a la Final 4, on el rival seria el FC Barcelona.

Fitxa del partit:

CN Sabadell (7): Adrià Toledano (P), Pep Costajussà (2), Marc Hermosel (1), Adrià Termens (1) i Pablo Robert (1) - cinc inicial - Josep Maria (P), Quim Gassó, German Escudero, Pepe Font, Alejandro Bertran, Arnau Pineda (1) i Arnau Ametlla (C).

Cerdanyola FC (8): Pol (P), Bussi (2), Amores (3), Jordi i Jan (1) - cinc inicial - Ramon (P), Javi (C), Dani (1), Bernat (1), Josep, Ricardinho i Gerard.

Gols: 1-0 Pep Costajussà (7'), 2-0 Marc Hermosel (12'), 2-1 Amores (20'); 2-2 Bussi (26'), 2-3 Bussi (28'), 2-4 Dani (29'), 2-5 Amores (30'), 2-6 Jan (30'), 3-6 Jordi (pp)(31'), 3-7 Amores (31'), 3-8 Bernat (37'), 4-8 Pablo (39'), 5-8 Arnau (40'), 6-8 Pep Costajussà (40'), 7-8 Adrià Termens (40').