El Cerdanyola mostra caràcter i guanya a Barberà

4 de desembre de 2022 a les 10:58

Els homes de Jordi Cornellà sumen la desena victòria consecutiva amb resultat de 62 a 68 en un partit molt igualat i en una pista complicada com a la del Barberà. Els de Cerdanyola va sumar la desena victòria consecutiva de la temporada.

Els homes de Jordi Cornellà sumen la desena victòria consecutiva amb resultat de 62 a 68 en un partit molt igualat.

Jugar al poliesportiu Can Serra sempre és difícil: el Barberà és un equip que prem molt en defensa, i la seva afició no para d’animar als seus homes durant els quaranta minuts. A més, el Cerdanyola arribava al partit amb la baixa a última hora de la seva gran arma ofensiva, l´Ángel García, que ha patit una lesió al dit el dia anterior.

Sumat a això, en Gerard Gómez tampoc estava disponible per malaltia. Amb aquestes baixes d’efectius, però, no tot eren males notícies ja que Pol Monés, després de no poder disputar els dos partits anteriors, tot i ser dubte fins l´últim segon, ha pogut jugar i el seu retorn l’agraït l’equip amb quinze punts, i no s’ha notat la falta de ritme de competició.

Els dos primers quarts del matx, han estat dolents per Cerdanyola ja que han sucumbit a les pautes que manava el Barberà: poca anotació i una defensa molt física, que ha contagiat als verds, i de fet, en els primers vint minuts, només han estat un cop per davant al marcador.

De fet, el Cerdanyola ha patit molt en el rebot ofensiu en la primera part, i no han sabut parar les seves dues estrelles, Ricardo Balta i Nicolás Olaguibe que han acabat amb quinze punts cada un. Un fet demostrable de la baixa anotació dels dos equips és el resultat al descans: 28 a 25 a favor dels locals.

Però el Cerdanyola ha reaccionat, i al tercer quart, gràcies sobretot, a l’encert des de la línia de tres amb homes com l’Alejandro Rodríguez que ha acabat amb tretze punts i el Víctor Medina, amb vuit, els homes de Jordi Cornellà s’han posat per davant el marcador en els primers minuts de la represa, i el Barberà ja no s’ha posat per davant en cap moment. El tercer quart ha acabat amb un parcial de 14 a 22, amb resultat de 42 a 47.

En l’últim quart, l’equip ha sabut controlar els nervis i la pressió del Barberà, en part, gràcies a Pol Monés, i Iván Aranda, que ha acabat amb nou punts i li ha tocat ballar amb la més lletja, en aquest cas Olaguibe. Cada reacció dels locals es veia contrarestada pels visitants i finalment el resultat ha estat una nova victòria pel Cerdanyola, que ja és la desena, per 62 a 68.

Amb aquest resultat, els verds es mantenen invictes, no només en el seu grup, sinó que en cap dels tres grups de fase prèvia de Copa Catalunya, no hi ha cap equip invicte, a excepció del Cerdanyola, que denota la bona feina que s’està fent setmana rere setmana.