El Cerdanyola perd la imbatibilitat a Fontetes

28 de març de 2022 a les 9:52

Els de Toni Carrillo cauen per primer cop com a locals davant el CD Ebro (0-2) i es compliquen la vida a la lluita per mantenir la categoria. L'objectiu de 40 punts queda encara a set.

El Cerdanyola va perdre el seu primer partit de la temporada a Fontetes contra l’Ebro (0-2). Els aragonesos van avançar-se a la primera meitat i, tot i les múltiples oportunitats dels verds durant tot el partit, van mantenir un avantatge que deixa als vallesans a tocar del descens.

Els locals van sortir amb ganes i Servetti va fregar el gol amb un cop de cap, però l’Ebro va reaccionar i va obligar a lluir-se a un Isaac Becerra que va ser el millor de l’equip local. Després de diverses ocasions, un cop de cap d’Óscar Sanz va acabar amb la resistència cerdanyolenca per obrir el marcador.

Va saber refer-se, l’equip de Carrillo, però el cop més gran va ser quan, a la mitja hora de joc, Miguel Díaz va fer el segon amb un xut des de dins de l’àrea. El Cerdanyola no mereixia el resultat ni per joc ni per ocasions de gol, però l’efectivitat marcava un signe diferent.

Els canvis ofensius als verds, després del descans, van otorgar més domini i més pes al joc al Cerdanyola. Les ocasions de gol van seguir caient, tot i que la falta d’encert seguia sent la mateixa que abans del descans.

El partit, mica en mica, va anar embogint fins arribar al tram final. Els verds creien en poder empatar, com a mínim, un resultat molt advers, mentre que l’Ebro aprofitava per sentenciar-lo, de forma definitiva, aprofitant els espais que el Cerdanyola deixava enrera.

Juan Carlos va fallar la última ocasió del partit al temps afegit, abans que l’àrbitre xiulés el final i es confirmés que la mala ratxa del Cerdanyola s’allargarà una setmana més i que l’invicte a Fontetes ha durat des del setembre fins, gairebé, l’abril.

Fitxa tècnica:

Cerdanyola: Becerra; Varese, Juan Carlos, Dani Martí, Kilian (Aschalew, 63'); Pitu Plazuelo (Nils Puchades, 63'), Kevin (Aliaga, 46'), Rubén (Albert López, 75'); Servetti, López Pinto (Albert Ruiz, 83'), Elhadji.

Ebro: Edu Loscos; Sarriegi, Jorge Adán, Ayoze, Nahuel; Nando Quesada, Abel Suárez, Óscar Sanz, Miguel Díaz (Guille Alonso, 77'); Altube (Marc Prat, 83'), Éder Díez.

Gols: 0-1 (14'): Óscar Sanz. 0-2 (30'): Miguel Díaz.

Àrbitre: Morilla Turrión (navarrès). TG: Jorge Adán, Nahuel i  Marc Prat.

Incidències: Les Fontetes, uns 900 espectadors.