El Cerdanyola perd la imbatibilitat com a visitant

20 de febrer de 2022 a les 17:48

El Cerdanyola CH va caure a la pista del CP Congrés (7-4) en la segona jornada de la Fase 2 de Nacional Catalana. L’equip suma així la primera derrota de la temporada lluny de Can Xarau.

El conjunt verd-i-blanc no va poder endur-se el partit al Poliesportiu Municipal Camp del Ferro de Barcelona contra un CP Congrés molt intens durant tot l'enfrontament. Els locals debutaven en la Segona Fase després de no jugar la primera jornada de la competició contra el Ripollet, en un partit ajornat per covid.

El duel començaria molt intens per part de tots dos conjunts, tot i això, el CP Congrés tindria més encert de cara a porteria. Als cinc minuts de joc, Marc Aubets anotaria pels locals el primer gol de l'enfrontament. Amb el pas del temps l'avantatge del Congrés en el marcador per la mínima es mantindria. Quan faltaven 10 minuts per finalitzar el primer temps, Víctor Bonilla anotaria pels verd-i-blancs i tornava a posar les taules en el marcador.

Amb el gol de Bonilla, anirien caient gols per tots dos bàndols. La reacció del Congrés seria immediata, en la següent jugada Biel Perpinyà superaria amb un xut ben col·locat la porteria que defensava “Ninu” per avançar de nou el seu equip. L'intercanvi de cops seguiria, dos minuts més tard, Ignasi López en una gran jugada individual tornava a empatar el partit. Bonilla, amb un gran xut directe a l'escaire de la porteria d'Arnau Ventura, era l’encarregat d’avançar per primera vegada al Cerdanyola en el partit.

Amb la inèrcia de gols del bàndol visitant, el Cerdanyola tornaria a anotar a punt d'arribar al descans. En aquest cas Arnau Gangonells, demostrant un gran encert aquesta temporada des del punt de directa, ampliava l'avantatge del Cerdanyola. En els últims instants de primer temps, un penal favorable al CP Congrés seria suficient perquè Iñaki Cabezas posés el 3 a 4 amb el que es marxava al descans.

Ja en la represa, l'equip local sortiria molt més endollat que els verd-i-blancs. Mostra d'això significaria el gol immediat en l'inici de segon temps d'Iñaki Cabezas per empatar a quatre gols el partit. Amb un Cerdanyola molt desdibuixat en la segona part, el Congrés aprofitaria el mal moment visitant per endur-se l’enfrontament. Biel Perpinyà de nou, en un gran contraatac de l'equip barceloní, posava per davant en el marcador el seu equip. Durant el tram final de partit, el Cerdanyola veuria frustrades les seves ocasions en atac en una gran actuació d'Arnau Ventura sota pals.

Marc Martín, àrbitre del partit, indicaria poc després penal en contra del Cerdanyola per peus d'Albert Hernández dins de l'àrea. Iñaki Cabezas era l'encarregat d'ampliar la diferència dels locals, en un penal en què Marc Serra, en substitució de “Ninu”, estaria a punt d'aturar. Ja amb el Cerdanyola bolcat, Biel Perpinyà anotaria el seu tercer gol en el partit per posar el 7 a 4 definitiu en un enfrontament marcat per la falta d'efectivitat i la feblesa defensiva del Cerdanyola.

Amb aquest resultat, l'equip continua segon classificat amb 14 punts a l'espera de finalitzar la jornada. El CP Congrés per la seva part, és quart amb 10 punts en aquest Grup 1 de la Segona Fase de Nacional Catalana.

Fitxa tècnica:

CP CONGRÉS: Arnau Ventura (P), Marc Aubets, Albert Aubets, Iñaki Cabezas, Biel Perpinyà, Quim Castellví, Alex Martínez, Jordi Arboix, Martí Ferrer i David Salelles (P).

Cerdanyola CH: Gerard Pérez “Ninu” (P), Víctor Bonilla, Ignasi López, Marc Ramírez, Arnau Gangonells, Albert Hernández, David Ramírez, Joel Navarro i Marc Serra (P).

Gols: 1-0, Marc Aubets (5’); 1-1, Víctor Bonilla (16‘); 2-1, Biel Perpinyà (17’); 2-2, Ignasi López Gil (18’); 2-3, Víctor Bonilla (20’); 2-4, Arnau Gangonells (22’); 3-4, Iñaki Cabezas (22’); 4-4, Iñaki Cabezas (25’); 5-4, Biel Perpinyà (30’); 6-4, Iñaki Cabezas (44’); 7-4, Biel Perpinyà (45’).

Àrbitre: Marc Martín