El Cerdanyola s'enfonsa al Nou Sardenya Max Marcet durant el partit al Nou Sardenya. Foto @CEEuropa

El Cerdanyola s'enfonsa al Nou Sardenya

18 de febrer de 2024 a les 18:47

L'equip vallesà va caure contra el CE Europa a domicili (2-1) en la jornada 23 de Segona Federació. Amb gols de Pablo Servetti i Marc Vales a la primera meitat, l'equip es va veure superat pel conjunt escapolat. Un gol de Boris Garrós en el temps afegit, no seria suficient per evitar la derrota final.

El Cerdanyola FC visitava el camp del CE Europa amb la urgència de puntuar, tot i que no era el millor lloc per fer-ho, ja que el conjunt escapolat arribava per aquest partit com a millor local de la competició. Els barcelonins tan sols han deixat escapar dos punts de 33 possibles al Nou Sardenya.

L'enfrontament es complicava des de l'inici pel Cerdanyola, Pablo Servetti avançava als locals al minut 9' després d'una bona passada en profunditat de Víctor Aliaga per batre a la porteria defensada per Álex Sánchez. Els deixebles d'Oliver Ballabriga no s'acabaven de trobar còmodes sobre la gespa de Gràcia. Al 20' Marc Vales enviava la pilota al fons de la xarxa després d'una bona centrada al segon pal, novament, d'Aliaga. Tot i els intents dels visitants, sense encert, s'arribaria camí a vestuaris amb el 2-0.

A la represa, els verds estarien millor que durant els primers 45 minuts, evitant les arribades dels locals, que tampoc gaudien de claredat ofensiva. Max Marcet ho intentava de totes de les maneres, tot i que sense encert. Ja al temps afegit, Boris Garrós retallaria diferències amb el 2 a 1, però com va passar en el partit de la primera volta a Les Fontetes, ja era massa tard per puntuar.

Amb aquesta derrota, el Cerdanyola queda setzè amb 23 punts i es complica cada vegada més la permanència, actualment a set punts. Per la seva part, el CE Europa escala fins a la tercera posició amb 44, en zona de play-off.

Fitxa del partit:

CE Europa: Pau Torres, Mario Domingo, Arnau Campeny, Marc Vales, Arnau Vilamitjana (Bermu, 71’), Pablo Servetti, Victor Aliaga (Santi Borikó, 87’), Alex Pla (Manel Lozano, 63’), Pau López, Guillem Castell (C) i Adri Gené.

Cerdanyola FC: Álex Sánchez, Iñaki Recio (Lucas Pariente, 76’), Manu Castillo, Guille Torres, Adri Díaz (Adam Cherradi, 13’), Carlos Martínez, Max Marcet (C) (Moha Ezzarfani, 76’), Jon Vega, Niko Kata, Bruno Lorente (Nico Olmedo, 86’) i Boris Garrós.

Targetes: Han vist groga per part dels visitants Guille Torres (39’) i Max Marcet (45’).

Gols: 1-0, Pablo Servetti; 2-0, Marc Vales (20’); 2-1, Boris Garrós (93’).