El Cerdanyola s’endú el derbi a Can Xarau

4 d'abril de 2022 a les 11:32

Victòria del Cerdanyola CH contra el PHC Sant Cugat (5-3) en la vintena jornada d’OK Lliga Femenina.

Les verd-i-blanques van guanyar a Can Xarau contra el Sant Cugat en un partit molt intens per part de tots dos conjunts. El Cerdanyola entrava millor en l’inici de partit, tot i això, amb els minuts el Sant Cugat es faria més dominador i gaudiria de múltiples ocasions per avançar-se primer. Un penal a favor de les visitants, seria suficient perquè el Sant Cugat anotés el 0 a 1 per obra de Laura Porta. Quan semblava que el Sant Cugat podia marxar al descans amb avantatge, Gemma Solé anotava per posar l’empat a un amb el que marxàvem al descans.

En la represa el Cerdanyola seria superior al rival. Una inspirada Gemma Solé avançava a les locals fent el 2 a 1; escassos minuts més tard, la mateixa Gemma Solé feia el tercer superant la porteria que defensava Irache Candal amb un gran xut. El Sant Cugat que no volia desconnectar-se del partit, tornava a ficar la por al cos al Cerdanyola amb un nou gol de Laura Porta per enganxar-se al marcador.

En un penal a favor a deu minuts del final, anotaria el Cerdanyola de nou per obra de Gemma Solé, que feia el quart en el seu compte particular. Amb el 4 a 2, i quan semblava que el partit estava dominat, immediatament en la següent jugada marcava de nou el Sant Cugat gràcies a Maria Just. Amb el pas dels minuts, tots dos equips continuarien tenint ocasions, finalment Maria Figuerola anotava a escassos segons del final per sentenciar el partit i donar la victòria a les locals.

Un resultat que deixa al Cerdanyola com a cinquè classificat amb 40 punts, a set de les posicions europees, per la seva banda el Sant Cugat queda novè amb 18 punts.

Fitxa del partit:

Cerdanyola CH: Mariona Surós (P), Joana Xicota, Maria Figuerola, Adriana Gutiérrez, Gemma Solé, Daiana Silva, Laia Pera, Carla Castro i Carla Batlle (P).

PHC Sant Cugat: Irache Candal (P), Laura Porta, Alba Ambrós, Laia Paredes, Anna Martín, Aida Antón, Andrea Massons, Txell Gimeno, Maria Just i Cristina Elie (P).

Gols: 0-1, Laura Porta (15’); 1-1, Gemma Solé (22’). 2-1, Gemma Solé (29’). 3-1, Gemma Solé (31’); 3-2, Laura Porta (37’); 4-2, Gemma Solé (41’); 4-3, Maria Just (41’); 5-3, Maria Figuerola (50’).

Àrbitres: Raimon Grases.