El Cerdanyola s’estavella en la nit de Carnaval

27 de febrer de 2022 a les 20:43

El Cerdanyola CH va caure amb duresa contra el HC Palau de Plegamans (7-1) en una de les pitjors primeres parts del conjunt verd-i-blanc en el que va de temporada.

El Cerdanyola res va poder fer contra el HC Palau en el partit de la setzena jornada de OK Lliga. El conjunt dirigit per Dani Setién va sortir molt fluix a la primera part, fruit d'això arribaria el gol d'Aina Florenza als primers trenta segons en una jugada molt desajustada del Cerdanyola en defensa. El segon gol arribaria poc després, obra de nou d’Aina Florenza en un gran contraatac. La reacció del Cerdanyola no es produïa, sense posar en perill a la porteria que defensava Laura Vicente, el Palau seria l'equip dominant en el joc durant la primera part.

Carla Fontdeglòria faria el tercer gol, Aina Florenza posava el quart en el marcador als 8 minuts de joc, i Laura Puigdueta anotaria el cinquè cinc minuts més tard per continuar ampliant el marge de gols de les locals. El Cerdanyola CH marxaria al descans finalment amb un 6 a 0 en contra després que Fontdeglòria tornés a anotar pel HC Palau en un dels pitjors primers temps de les verd-i-blanques aquesta temporada.

En la segona part canviaria totalment la dinàmica, el Cerdanyola sortiria a competir, tot i el partit sentenciat. L'equip recuperaria la presència perduda en la primera part per posar en perill la porteria que en la segona part defensava Anna Salvat. A les acaballes acabaria arribant el gol del Cerdanyola després d'un rebot en una jugada de Joana Xicota. La reacció del Palau seria immediata i Aina Florenza, quan faltava un minut per acabar el partit, establia el 7 a 1 definitiu en el marcador. Amb aquest contundent resultat el Cerdanyola encara és cinquè classificat amb 31 punts, el HC palau queda quart amb 34 i estreny la zona alta de la OK Lliga Femenina.

Fitxa del partit:

HC Palau de Plegamans: Laura Vicente (P), Laura Puigdueta, Aina Floreza, Carla Fontdeglòria, Mariona Colomer, Gisela Vicente, Aimee Blackman, Sigrid Aparicio, Laia Juan i Anna Salvat (P).

Cerdanyola CH: Carla Batlle (P), Maria Figuerola, Joana Xicota, Adriana Gutiérrez, Gemma Solé, Laia Pera, Abril Batlle, Carla Castro i Mariona Surós.

Gols: 1-0, Aina Florenza (1’); 2-0, Aina Florenza (3’); 3-0, Carla Fontdeglòria (5’); 4-0, Aina Florenza (7’); 5-0, Laura Puigdueta (17’); 6-0, Carla Fontdeglòria (21’); 6-1, Joana Xicota (48’); 7-1, Aina Florenza (49’).

Àrbitre: Gemma Bravo