El Cerdanyola suma un bon punt a Estepona

10 d'octubre de 2022 a les 10:35

Els vallesans van empatar contra el CD Estepona (1-1) a domicili en el partit corresponent a la sisena jornada de la Segona Federació Grup 5. Els de Toni Carrillo no van poder sumar la seva primera victòria de la temporada i acumulen tres empats i dues derrotes en quatre partits.

El Cerdanyola viatjava a Màlaga per enfrontar-se a l'Estepona al partit corresponent a la sisena jornada del grup V de la Segona Federació. Els de Toni Carrillo volien sumar la seva primera victòria de la temporada després de quatre partits i només dos empats.

Arribaven els verds a l'Estadi Francisco Muñoz Pérez conscients que s'enfrontarien a un rival amb una gran qualitat de plantilla i que està construït per estar a les zones capdavanteres de la classificació. A més els de Toni Carrillo volien refer-se de la dura derrota que van patir a Fontetes davant l'Atlètic de Madrid B.

Els catalans no han començat de la millor manera la lliga i es troben a la zona compromesa de la taula i, Toni Carrillo, conscient de la necessitat de canviar la dinàmica de l'equip ha decidit donar aire fresc als seus jugadors canviant el seu sistema de joc a un 4-3-3, buscant més profunditat pels costats a l'hora d'atacar.
I ha encertat el tècnic cerdanyolenc, bona mostra d'això, és que el seu equip s'ha avançat ràpidament al marcador amb un gol de Max Marcet al minut 2 de l'enfrontament, aprofitant una errada del porter de l'Estepona, Razak. Així doncs, el partit començava bé pels interessos del Cerdanyola, però l'equip local s'ha tret la son de les orelles i ha reaccionat ràpidament.

Al minut 15 Jaime Isuardi ha aconseguit fer l'empat amb un gol olímpic, en un llançament tancat que ha sorprès Sergio Fernández. A partir d'aquí tots dos equips s'han anat intercanviant el domini del joc amb ocasions per ambdós conjunts. De fet, el Cerdanyola ha aconseguit tornar a marcar abans del descans, però l'acció estava invalidada per fora de joc de Dani Martí.

La segona part ha seguit la mateixa dinàmica, amb un Cerdanyola molt ben plantat a la zona defensiva, que no ha patit gaire, i tractant d'aprofitar les ocasions. Al final un bon empat pels interessos del conjunt català, que haurà de fer bo el dimecres vinent davant el Diocesano a Fontetes, i després de nou a casa, el diumenge davant la Gimnàstica Segoviana.

Fitxa tècnica:

Cerdanyola FC: Sergio Fernández; Dani Reina, Dani Martí, Guille Torres, Marc Vicente; Noel, Adam (Chabboura, m.64), Astray (Bernat, m.70); Gonpi (Padillo, m.79) Juanan Gallego (Kuku, m.79) i Max Marcet.

CD Estepona: Razak; Lolo Guerrero, Exposito, Amores, Toño Calvo; Valdera, Verde, Isuardi (Domingo Ferrer, m.78); Junior (Jorge Carlos, m.80), Tahiru i Toledano (Álvaro Sánchez, m.64).

Gols: 0-1, Max Marcet (2’); 1-1 (Isuardi (15’).

Àrbitre: Samir Amar Ahmed (Col·legi de Melilla). Ha amonestat Rubén Valdera (m.20) i Toño Calvo (m.74), per part de l'Estepona. Per part del Cerdanyola ha vist targeta groga Noel (m.28).