El Perelló sorprèn el Cerdanyola a Guiera

16 de maig de 2022 a les 11:01

Les verdes van caure a casa contra un rival de nivell similar. La bona segona part de les visitants va decantar la balança a favor seu.

CH Cerdanyola i HC Perelló s'enfrontaven a Guiera en el matx corresponent a la jornada 9 del grup de Permanència de Primera Catalana. Els dos conjunts començaven amb un bon nivell a pista, especialment en defensa, ja que aconseguien eixugar els atacs rivals. A la parcel·la ofensiva hi havia màxima igualtat, amb manca de precisió, pel fet que molts llançaments s'estavellaven als pals. Amb aquesta tònica, l'encontre marxava a túnels de vestidors amb un 9-9 a l'electrònic.

A la represa, les visitants van donar un punt més d'intensitat, i, juntament, amb un Cerdanyola que continuaven estant poc encertades de cara a porteria rival, les del Delta de l'Ebre assolien un petit avantatge en el marcador. Els minuts passaven i les verdes no van aconseguir reduir les diferències. Finalment, el Perelló es va imposar a domicili per 6 gols.

D'aquesta manera, segona derrota consecutiva pel Sènior Femení. De tota manera, les de Tomas Sanz ja han complert l'objectiu d'assegurar-se la seva presència a Primera Catalana de cara a la temporada vinent. El pròxim partit serà a la pista del Sant Quirze en l'antepenúltim duel del curs.