El Sant Cugat s’endú els tres punts de Can Xarau Paula Ferrón (Cerdanyola CH - CP Vila-Sana) / Cerdanyola Club d'Hoquei

El Sant Cugat s’endú els tres punts de Can Xarau

18 de febrer de 2024 a les 18:23

Derrota del Cerdanyola CH en el derbi de l’OK Lliga Femenina (2-3). Les visitants capgirarien el marcador en una segona meitat condicionada per la falta d’encert verd-i-blanc.

El partit estaria marcat en tot moment per la màxima igualtat. Al minut cinc, Gemma Solé afusellaria la porteria defensada per Carla Batlle, ‘ex’ del Cerdanyola, per anotar el primer gol i avançar les locals en el marcador. Tan sols dos minuts més tard, Laura Porta amb una gran jugada individual tornava a col·locar l'empat en el partit. En els minuts següents, cap dels dos equips gaudiria d'ocasions clares per col·locar-se per davant en el marcador. No seria fins a falta d’un minut que l'àrbitre assenyalaria falta directa a favor del Cerdanyola. Solé, però, fallaria en l'execució de la bola parada. Quan semblava que s'arribaria al descans amb taules, Carla Castro desviava lleugerament un llançament exterior de la capitana cerdanyolenca, colant la bola a l'interior de la porteria visitant i avançant novament el conjunt verd-i-blanc en el partit.

A la segona part, el Sant Cugat seria més efectiu contra la porteria defensada per Júlia Vilarrasa. En tan sols dos minuts, el conjunt santcugatenc en tindria prou per capgirar el marcador. Alba Ambrós, també amb passat verd-i-blanc, i la capitana Laia Paredes, anotarien dos gols amb el que establien el 2 a 3 en el partit. Tot i gaudir d'ocasions de perill, el Cerdanyola no podria tornar a colpejar contra la porteria rival. Una targeta blava sobre Paredes permetria a les locals poder empatar el duel a dos minuts del final, però Solé errava en l'acció. Júlia Vilarrasa aturaria una falta directa favorable al Sant Cugat a escassos segons del final, però el marcador ja no es mouria, amb el 2 a 3 definitiu.

Aquesta derrota deixa al Cerdanyola CH setè a la taula amb 22 punts. El PHC Sant Cugat, per la seva banda, queda onzè amb 17. La setmana vinent hi haurà descans a l'OK Lliga Femenina per la disputa de la Copa d'Europa.

Fitxa del partit:

Cerdanyola CH: Júlia Vilarrasa (P), Paula Ferrón, Gemma Solé (c), Laura Valverde, Ariadna Carrión; Ana Valverde, Júlia Birbe, Carla Castro i Gore Paredes (P).

PHC Sant Cugat: Carla Batlle (P), Laura Porta, Txell Gimeno, Albà Ambrós, Laia Paredes (c); Paula Roldan, Alba Costa, Natalia Crespo, Queralt Basomba i Irache Candal (P).

Gols: 1-0, Gemma Solé (6’); 1-1, Laura Porta (8’); 2-1, Carla Castro (25’); 2-2, Alba Ambrós (32’); 2-3, Laia Paredes (34’).

Àrbitre: Francesc Borrell.