Empat a la Bòbila en el derbi vallesà Foto: Nuria Puentes

Empat a la Bòbila en el derbi vallesà

8 de maig de 2023 a les 17:40

El Cerdanyola FC empata a 2 contra el Terrassa en un partit on les verdes van tenir diverses ocasions per guanyar el partit

En plena Festa Major, la Bòbila va ser l’escenari d’un derbi del Vallès Occidental entre dos equips que no es jugaven res, però sempre que s’enfronten ofereixen partits d’alta intensitat. Cerdanyola FC i Terrassa FC es troben en una posició a la taula que no els permet aspirar a l’ascens, sobretot les egarenques, que en tota la segona fase només han guanyat un partit. Per la seva banda, les verdes venien de perdre contra l’Igualada en un matx que van competir de tu a tu contra el líder.

El partit va començar amb el Cerdanyola dominant i tenint la possessió de la pilota. Pràcticament, les oportunitats venien per la banda esquerra, on estava Adriana Quer corrent i aprofitant la seva velocitat per generar perill. Al minut 31, una internada seva a l’àrea va acabar en una passada a l’interior de la petita cap a Andrea Granados, però Silvia Piñol va aturar amb una gran mà el seu xut. El gol va arribar al minut 39 després de molt insistir. Adriana Quer va robar una pilota a la mitja lluna després d’una falta d’entesa entre Judith Mirón i Silvia Piñol a l’hora de refusar la pilota, fet que va aprofitar la davantera local per marcar a porta buida l’1-0. Aquest gol feia justícia, però quan millor estaven les verdes, va arribar l’empat en el minut psicològic, quan Elena Benítez va rebre una passada filtrada dins l’àrea que li va valer per batre amb xut creuat i baix a Dèlia. Amb l’1-1, es va arribar al descans.

A la represa, el matx va augmentar la intensitat i en els primers minuts de la segona part era el Cerdanyola qui va tenir el 2-1 en les botes de Desi Zambrano, quan un xut llunyà seu va marxar per sobre del travesser al minut 47. Però de nou, quan millor estaven les verdes va arribar el gol visitant. Aquest cop amb una jugada accidental, ja que al minut 54 Lidia Rodríguez va fer una passada cap Elena Benítez amb la mala fortuna que Mariam Sarhani va posar la bota per evitar que arribés la davantera egarenca, fet que va provocar que es desviés la pilota en direcció a la seva porteria, evitant qualsevol intent d’estirada de la portera cerdanyolenca. L’1-2 no va desanimar al quadre local i tres minuts més tard van tornar a empatar de nou a la sortida d’un córner, quan Nuria Ortega va rematar de cap al primer pal una centrada de Desi. Amb el 2-2 i trenta minuts per endavant, el matx es presentava interessant i mitjançant internades de Desi dins l’àrea el Cerdanyola va buscar el tercer gol. Va tenir una clara ocasió al minut 87, quan Andrea Granados es va quedar sola dins l’àrea i, quan ho tenia tot per marcar, va enviar el seu xut fregant el pal. Amb un Terrassa replegat al darrere, costava generar perill en el temps afegit, però ja no va donar temps per buscar el gol de la victòria i el partit va acabar amb empat a 2.

Amb aquest resultat, el Cerdanyola FC suma 47 punts i puja fins a la cinquena posició. La propera setmana viatjarà fins a Lleida per jugar contra l’AEM, equip situat en la tercera posició i que lluita per pujar de categoria. Es jugarà al Municipal de Recasens el dissabte a un quart de vuit de la tarda.

Fitxa tècnica

Cerdanyola FC (2): Dèlia Zambrano; Júlia Vegué (Eybis Medina 50’), Andrea Barbero, Claudia Lázaro, Mariam Sarhani; Nuria Ortega, Miriam Tevar (Carla Collado 66’), Carla Bartolomé; Andrea Granados (Mireia Casacuberta 70’), Adriana Quer, Desirée Zambrano.

Terrassa FC (2): Silvia Piñol (Paula Gámez 46’); Judith Mirón, Judit Viñas (Ariadna Lozano 46’), Paula Sánchez, Zaira Abenza; Ona Aldea (Iona Rodríguez 70’), Alexia Mayer, Dúnia Jiménez; Elena Benítez, Laura Rodríguez, Lidia Rodríguez.

Gols: 1-0 Adriana Quer (39’), 1-1 Elena Benítez (44’), 1-2 Mariam Sarhani (p.p.) (54’), 2-2 Nuria Ortega (57’).

Amonestacions: Mariam Sarhani (76’) pel Cerdanyola FC i Dunia Jiménez (21’) pel Terrassa FC.