Empat agredolç a Fontetes

31 d'octubre de 2022 a les 13:34

El Cerdanyola sumar un punt davant el CD Coria (0-0) després d’empatar sense gols en el partit corresponent a la novena jornada de lliga. Punt positiu tenint en compte l’entitat del rival, però que podria haver acabat amb victòria, després d’un penal que el porter rival, Toni Varea, ha aturat als instants finals.

Arribava el conjunt d’Oliver Ballabriga, qui s’estrenava a la banqueta de Fontetes, amb la moral pels núvols després de sumar sis punts de sis possibles en les dues últimes jornades, que els permetien aixecar la visita cap a amunt. Volien, doncs, els verds continuar amb la bona dinàmica enfront un CD Coria que venia amb dos empats consecutius davant equips de la zona baixa de la classificació.

El partit ha començat bé pels interessos del Cerdanyola, que ha gaudit de les primeres ocasions de l’enfrontament, tot i que sense generar gaire perill. Han estat els visitants qui han agafat el control i el domini de la pilota, intentant fer córrer una defensa vallesana amb les línies molt juntes i molt ben plantades. Els d’Alberto Urquía tenien la possessió de la pilota, però amb passades horitzontals i amb poca verticalitat. Els visitants, però, han gaudit d’alguna ocasió que ha aturat Sergio. La millor de la primera part l’ha tingut Gonpi a les seves botes, abans del descans, i el seu xut ha marxat fregant el pal.

A la represa la tònica ha estat la mateixa. Partit amb poques ocasions clares de perill, amb el control de la possessió per part del Coria, però sense inquietar en excés a la defensa catalana. Quan restaven 8 minuts per acabar el partit, Joserra ha comès un penal sobre Juanan Gallego, a qui Ballabriga ha donat entrada a la segona part. Era una oportunitat d’or per sumar la tercera victòria consecutiva i dormir lluny de les posicions de descens, i Max Marcet ha estat l’encarregat de llançar-lo. Però aquest cop ha sortit creu, i Toni Varea, amb una gran aturada ha evitat que els 3 punts es quedin a casa. Al final, un bon punt pels de Ballabriga, que hauran de fer bo, diumenge vinent davant la UD Montijo, rival directe per la permanència.

Fitxa tècnica:

Cerdanyola FC: Sergio; Marc Vicente, Dani Martí, Bruno Perone, Dani Reina (Bruno Lorente, m.73); Noel, Astray, Chabboura (Juanan Gallego, m.73), Gonpi; Max Marcet i Dani Ruiz (Kuku, m.65).

CD Coria: Toni Varea; Joserra, Melli, Asiel, Cera; Deco, Ledesma, Alejandro (Sergio Gómez, m.69); Traver (Santi Luque, m.69), Alberto i Isma Cerro.

Àrbitre: Guijarro Colomer, Borja. Ha amonestat per part del Cerdanyola a Bruno Perone (m.44), Pedro Astray (m.56), Dani Reina (m.69) i Kuku (m.90). Per part de Coria han vist groga Deco (m.44), Ledesma (m.75) i Varea (m.81).