Empat amarg a Llerona

11 d'octubre de 2022 a les 8:53

El Cerdanyola FC empata a 3 contra el CE Llerona en un partit on les del Vallès Oriental van aixecar un 0-2 en 10 minuts i, al segon temps, va igualar el marcador quan faltaven 12 minuts pel final. La falta de gol en els moments clau també va ser decisiu per no sumar la victòria en la quarta jornada.

En la tarda de diumenge, el Cerdanyola FC visitava el Municipal de la Parròquia de Santa Maria de Llerona per enfrontar-se al CE Llerona, cuer de la taula amb cap punt en el seu caseller, amb l'objectiu de refer-se de les últimes dues derrotes encaixades en lliga.

L'inici del partit va estar marcat pel domini clar de les verdes, que eren les úniques que disposaven de les ocasions més clares i assetjaven la porteria rival constantment. Amb tot això, al minut 5 ja s'havien avançat en el marcador gràcies al gol de Desi Zambrano, aprofitant un refús de la defensa dins l'àrea. Deu minuts més tard, les cerdanyolenques anotaven el 0-2, obra de Núria Ortega amb un fort xut des de dins l'àrea. Era el minut 20 i les de Raül Raposo es mostraven molt superiors al Llerona, però va ser a partir del minut 25 que les verdes van patir una baixada de tensió de deu minuts que les locals van aprofitar per empatar de nou el matx. Primer amb un gol de Witny Garcia, aprofitant una errada defensiva rival, i al minut 35 va ser Paula Aguilera qui va anotar el 2-2 amb un xut creuat dins l'àrea. Això no va desmotivar a les del Vallès Occidental i gràcies a una centrada enverinada de Mariam Sarhani al minut 45, les verdes van arribar al descans amb avantatge en el marcador (2-3).

A la represa, les visitants es van mantenir molt ben ordenades en defensa, evitant cometre errors del passat com els gols en les primeres jugades. No obstant això, els va faltar contundència en atac i no van acabar de transformar en gol les múltiples ocasions que van tenir en els primers vint minuts de la segona part. I després de tant perdonar, les verdes es van endur un gerro d'aigua freda quan en una contra Witny Garcia va empatar a 3 al minut 78.

Aquest gol va engrescar a les de Joan Garcia i durant els següents 7 minuts van poder fins i tot remuntar l'encontre, com per exemple, amb el xut de Paula Aguilera al minut 84, que va marxar fregant el pal. Ara bé, qui va tenir el gol de la victòria en les seves botes va ser Adriana Quer al minut 89, quan va fallar un mà a mà clar davant Mar Cot.

No va donar temps per més i l’encontre va finalitzar amb l’empat a 3, resultat que no va deixar amb bon sabor de boca a les jugadores del Vallès Occidental.

Amb aquest resultat, el Cerdanyola FC puja fins a la vuitena posició amb 4 punts. La setmana que ve rebrà la visita d'un recentment ascendit de categoria: La Guineueta. Serà diumenge a les dotze del matí a la Bòbila.

CE Llerona (3): Mar Cot; Aina López, Paula Llorente, Tania Yeste, Paula Fernández (Núria Serra 58’); Xènia Miralles, Mariona Gutiérrez (Judit Carmona 46’), Maria Cabello; Angela Abbondandolo, Paula Aguilera, Witny Garcia.

Cerdanyola FC (3): Dèlia Zambrano; Mariam Sarhani, Andrea Blázquez, Itziar López, Eybis Medina (Júlia Vegué 46’); Claudia Lázaro, Desirée Zambrano, Miriam Tévar; Mireia Casacuberta (Judit Forné 70’), Andrea Granados, Nuria Ortega (Adriana Quer 82’).

Gols: 0-1 Desi Zambrano (10’), 0-2 Nuria Ortega (15’), 1-2 Witny Garcia (25’), 2-2 Paula Aguilera (35’), 2-3 Mariam Sarhani (45’), 3-3 Witny Garcia (78’).

Amonestacions: Mar Cot (89’), Judit Carmona (89’) i Núria Serra (89’), pel CE Llerona, i Nuria Ortega (67’), Andrea Granados (89’), Judit Forné (89’).