Empat en un derbi descafeïnat Foto: Fs@CerdanyolaFC

Empat en un derbi descafeïnat

8 de maig de 2023 a les 16:07

El Cerdanyola tanca la temporada regular sumant un punt (2-2), que no li permet acabar segon per la victòria de Manresa a Santa Coloma. Finalment, els verds són tercers i jugaran el partit de tornada de play-off al Pujolet.

El partit va començar amb domini local: molta possessió i velocitat de la pilota. S'avançaven els vermells en un bon gol de Ponce al minut 5. Els locals es van sentir còmodes i el Cerdanyola va pagar el gran esforç de dimecres al partit de Copa davant el Mataró. Bernat va empatar el partit a pocs minuts pel descans (1-1).

A la segona part, la dinàmica no canviava gaire. El Ripollet tornava a avançar-se amb un gol de Daniel i els de Santi Lara van patir per crear perill. Lara va apostar pel joc de cinc als últims minuts; però els visitants no estaven del tot, i fins i els hi costava arribar a la porteria de Miñano. No va ser fins la darrera jugada de partit que Jordi Sánchez va agafar un rebot per empatar el partit i acabar amb el 2-2 final.

Aquest empat suposa la pèrdua del factor pista als play-off davant del Covisa Manresa, que sí va fer la seva feina guanyant al filial d'Industrias. El següent dissabte es jugarà el partit d'anada de la primera fase del play-off a Guiera, on els vallesans buscaran un bon resultat per afrontar millor la tornada a Manresa.

FITXA DEL PARTIT:

FS Ripollet (2): Héctor (P), Ponce (1), Pernia, Galera i Daniel (1) - cinc inicial - Miñano (P), Galera, Iván, Palomo, Hugo i Naim.

CERDANYOLA FC (2): Ramon (P), Bussi, Amores, Jan i Josep - cinc inicial - Adri (P), Javi (C), Jordi (1), Bernat (1), Ricardinho, Álex i Dani.

Gols: 1-0 Ponce (5'), 1-1 Bernat (15'); 2-1 Daniel (24'), 2-2 Jordi (40').