Ensopegada del Cerdanyola a Sabadell (4-2) Foto: @FsCerdanyolaFc

Ensopegada del Cerdanyola a Sabadell (4-2)

15 d'octubre de 2023 a les 10:50

Els de Santi Lara encadenen el tercer partit consecutiu sense guanyar, després de perdre a Sabadell davant un Club Natació més efectiu i contundent.

A la primera part, la igualtat entre els dos conjunts es feia evident, i tant els de Santi Lara com els de Pau Machado mesuraven amb respecte el seu rival. Els verds defenien amb una línia de pressió alta, en canvi, els locals esperaven al Cerdanyola a mitja pista. Els locals prenien riscos amb la sortida des del darrere, gairebé sempre intentant connectar amb el pivot. Els de Lara buscaven atacs més verticals sense èxit. A més, Bussi no podia continuar després de fer-se mal en una acció ofensiva, baixa sensible pel que restava de partit, juntament amb la d'Héctor Albadalejo, que no havia entrat a la convocatòria. Passaven els minuts, i no va ser fins al darrer de la primera part que Pablo Robert obrir la llauna amb un bon xut amb la cama esquerra (1-0). Gol dels que podien fer mal perquè es produïa just abans d'arribar al descans.

A la represa, el Cerdanyola havia de reaccionar, i ho feia amb un gran gol de Bernat Batllori d'acció individual, i empatava el partit a falta de quinze minuts (1-1). Semblava que els verds se sentien més còmodes o, almenys arribaven amb més perill a la porteria de Josep Maria, però era en aquests moments quan Luis García tornava a avançar els seus quan faltaven pocs minuts (2-1). Els visitants sortien amb el porter jugador, però sense gaire precisió, ja que una pèrdua de pilota acabaria amb l'expulsió amb vermella directa per Amores al ser l'últim home. En aquesta inferioritat, el Cerdanyola rebria el tercer, novament per part de Luis García, i poc després, en una nova errada individual amb l'atac de cinc, Álex Llamas feia el 4-1 sentenciant el partit. Poc més podria fer l'equip de Lara, que maquillava el resultat amb el 4-2 final, obra d'Isaac Boqué, que s'estrenava amb la samarreta verda.

Dues derrotes i un empat, fan que l'equip de Santi Lara hagi d'afrontar la propera setmana, de dos partits a Guiera (Copa del Rei i Lliga), amb la màxima pressió possible per aconseguir les dues victòries que deixarien enrere la ratxa negativa.

Fitxa del partit

CN Sabadell (4): Josep Maria (P), Arnau Pineda, Pablo Robert (1), Luis García (2) i Pep Costa - cinc inicial - Adil (P), Eric Mesquita, Marc Pérez, Marc Hermosel, Álex López, German Escudero i Álex Llamas (1).

Cerdanyola FC (2): Adri (P), Bussi, Àlex, Amores i Dani - cinc inicial - Pol (P), Jordi, Javi (C), Bernat (1), Isaac (1), Arnau i Josep.

Gols: 1-0 Pablo Robert (19'); 1-1 Bernat (25'), 2-1 Luis (34'), 3-1 Luis (37'), 4-1 Llamas (38'), 4-2 Isaac (40').