Festival de gols a Guiera Cerdanyola FC - Almonacid Saragossa (Núria Puentes)

Festival de gols a Guiera

12 de febrer de 2024 a les 13:16

Victòria contundent del Cerdanyola FC 6 a 0 contra el Canet FS en la jornada 19 de la Segona Divisió B Grup 3. Amb tres gols d’Héctor Albadalejo, dos de Bernat Batllori i un de Sergi Amores, els de Santi Lara arrodonien una gran actuació a Guiera.

El Cerdanyola FC va imposar-se amb solvència al conjunt maresmenc, un Canet FS que arribava per aquest partit amb una bona dinàmica de tres victòries consecutives. En el primer minut de joc, els cerdanyolencs ja s’avançaven al marcador en una bona acció definida per Bernat Batllori. Tot i el gol inicial, amb el pas dels minuts els intents d’ampliar diferències en el marcador es veurien frustrats per la bona defensa rival. Al tram mitjà de la primera part, els maresmencs propiciarien arribades de perill contra la porteria d’Adrián Hurtado, tot i que sense eficàcia en l’última rematada. En un moment d’inspiració en atac cerdanyolenc, apareixia novament Bernat Batllori per fer el segon gol local i donar un punt més de tranquil·litat a un partit que es podia haver complicat abans del descans.

En la represa, de la mateixa manera que començava la primera part, el Cerdanyola colpejaria amb un altre gol, aquesta vegada obra d’Hector Albadalejo. Amb el Canet bolcat en atac, fent servir el porter jugador, els de Santi Lara aprofitarien per deixar el partit sentenciat. Héctor Albadalejo, amb dos gols més, fent el seu hat-trick particular, i un gol de Sergi Amores al final del partit, acabarien arrodonint la golejada final amb el 6 a 0.

Aquest resultat li permet al Cerdanyola FC escalar fins a la cinquena posició amb 34 punts i aconseguir una dinàmica de cinc victòries consecutives. Per la seva banda, el Canet FS queda dotzè a la taula amb 23.