Golejada a Guiera per començar el Play - Off Foto Núria Puentes.

Golejada a Guiera per començar el Play - Off

15 de maig de 2023 a les 8:23

El Cerdanyola obre la primera eliminatòria del Play off d’ascens amb una contundent victòria, 5-1, davant el Manresa, amb un ambient de gala a Guiera. Els de Cerdanyola tornaran la visita el dissabte vinent al Pujolet de Manresa per disputar l’encontre de tornada.

Els homes de Santi Lara sortien a pista amb moltes ganes d'endur-se'n un bon resultat per afrontar la tornada al Pujolet. A més, després dels dos últims partits entre els dos conjunts, la rivalitat era màxima i la intensitat i la tensió eren possibles protagonistes del partit.

Els primers minuts els dos equips buscaven avançar-se, i els locals estaven molt a prop amb dos pals d'Amores. Al minut 9, un xut llunyà de Ricardinho significava l'1-0, cosa que feia esclatar Guiera. Passaven els minuts, i els de Lara continuaven arribant amb perill. Ricardinho la tornava a tenir, però aquest cop sense encert. Quan faltava poc més d'un minut pel descans, Asís empatava el partit en una bona acció individual d'Aaron (1-1). El resultat no es mouria més i s'arribava al descans amb igualtat al marcador.

A la segona part, el Cerdanyola sortia encara més intens, i amb el gol de Bussi poc després de començar la segona part, s'iniciava la festa grossa a Guiera que no deixava d'animar (2-1). Pocs minuts després, Javi i Josep, que estaven fent molt bon partit, aconseguien ampliar distàncies fins al 4-1. Borja Burgos demanava temps mort, i arriscava amb el porter jugador, tot i que no li sortiria bé. Pol Carmona, porter local que també estava tenint una actuació de mèrit, obtenia el definitiu 5-1 de porteria a porteria per tancar el marcador i fer bullir Guiera d'eufòria.

Eliminatòria encarrilada en un partit on el Cerdanyola ha estat més intens i més encertat que el Covisa Manresa. El partit de tornada es jugarà el dissabte vinent al Pujolet.

FITXA DEL PARTIT:

Cerdanyola FC (5): Pol (P)(1), Bussi (1), Amores, Josep (1) i Jan - cinc inicials - Ramon (P), Javi (C)(1), Ricardinho (1), Dani, Bernat i Héctor.

Covisa Manresa FS (1): Arriero (P), Lavado, Asís (C)(1), Noguera i Manu - cinc inicials - Cella (P), Cols, Santa, Pere Aran, Iker, Aarón, Terri, Ambrós i Riba.

Gols: 1-0 Ricardinho (9'), 1-1 Asís (19'); 2-1 Bussi (22'), 3-1 Javi (28'), 4-1 Josep (29'), 5-1 Pol (39').