Golejada en un partit vibrant

10 d'octubre de 2022 a les 8:39

El Cerdanyola FC aconsegueix retrobar-se amb la victòria en un gran partit a Guiera, amb alternances al marcador. Els de Santi Lara van capgirar un el marcador en la segona part i van aconseguir el triomf 6-2 davant L'ETB Calvià.

Els de Santi Lara aconsegueixen retrobar-se amb la victòria en un gran partit a Guiera, amb alternances al marcador. Els de Santi Lara van capgirar un el marcador en la segona part i van aconseguir el triomf 6-2 davant L'ETB Calvià.

Santi Lara no disposava de Bussi, una de les peces claus de l'equip, que se sumava a les baixes d'Álex López, Ricardinho i Gabi. A més a més, rebien el filial del Palma Futsal de Primera Divisió. Un equip ple de joves amb molt talent i ganes de demostrar la seva qualitat.

Començaven bé els verds-i-blancs amb un gol d'Amores, al minut 3, en una acció de servei de banda, amb paret inclosa amb Albadalejo. Passaven els minuts i els de Lara se sentien còmodes, però els de Juanpe feien un pas endavant i començaven a crear perill, sobretot de la mà de Jason, jugador referent dels balears amb experiència al primer equip i a la selecció espanyola sub20. Pol Carmona es lluïa sota pals, i els de Juanpe anaven de menys a més. Els verds no podien sostenir l'empenta insular i primer Martín (1-1) i poc després Palomares (1-2) capgiraven el resultat tot just abans del descans.

Necessitava revertir la situació Lara a la segona part, i això va ser el que es va veure des del començament. Tant l'equip com l'afició s'animaven progressivament i Jan Torras tornava a empatar el partit amb el 2-2. A partir d'aquí, els últims 10 minuts, el Cerdanyola passava per sobre del rival, també gràcies a la bona defensa i la gran actuació de Pol Carmona a la porteria vallesana. Corvo amb una gran acció individual feia el 3-2 i el mateix Pol Carmona, completava el seu gran partit marcant un gol per emmarcar gairebé des del mig camp en una de les seves excursions a camp contrari (4-2). Amores i Albadalejo ampliaven el marcador fins al 6-2 final en una segona part immillorable.

El Cerdanyola suma la tercera victòria en quatre partits situant-se tercer a la classificació, i es marca com a objectiu immediat la regularitat davant qualsevol rival per continuar sumant.

Cerdanyola FC (6): Pol (P)(1), Albadalejo (1), Amores (2), Dani i Bernat - cinc inicial - Adri (P), Ramon (P), Javi (C), Corvo (1), Jan (1), Igor i Josep.

ETB Calvià Palma Futsal B (2): Yusi (P)(C), Jason, Rubén, Marc Andreu i Palomares (1) - cinc inicial - Jaume (P), Guille, Sergi, Nil, Martín (1), Gonzalo i Juan.

Gols: 1-0 Amores (3'), 1-1 Martín (16'), 1-2 Palomares (20'); 2-2 Jan (27'), 3-2 Corvo (30'), 4-2 Pol (35'), 5-2 Amores (37'), 6-2 Héctor (38').