Golejada per començar la lliga

18 de setembre de 2023 a les 7:20

El Cerdanyola FC suma els tres primers punts a Guiera davant el CD Almonacid de la Sierra (6-0), on els locals s'han mostrat superior en tot moment.

No podia començar millor el partit pels de Lara, que en les dues primeres arribades, Héctor i Bernat ja posaven el 2-0 al marcador al minut 2. Els verds buscaven el tercer amb insistència però aquest cop sense tant encert. El conjunt aragonès es despertava i començava a apropar-se amb algunes oportunitats clares: una primera de Marcos que creuava massa el seu xut, i un altre on Bussi quasi es feia un gol en pròpia porteria en un rebot a un servei de cantonada. El marcador no es mouria més i s'arribava al descans amb aquests dos gols d'avantatge, però amb un Santi Lara no gaire satisfet amb el que estava veient al parquet.

A la segona, sortia la versió que més coneixem del Cerdanyola. Amb una defensa més sòlida a la zona, i uns atacs més verticals que feien mal. El 3-0 arribava ràpidament, obra de Josep. I poc després, Dani Alonso feia el 4-0 en una jugada col·lectiva molt bonica. Els de Lara anaven per feina, i no volien donar opcions a l'Almonacid, que es resignava a continuar lluitant per fer un gol. A falta d'uns 10 minuts, els visitants ja optaven pel porter jugador, que tampoc tindria èxit. Bussi recuperava uns pilota, i en una jugada individual espectacular amb barret inclòs feia el 5-0. Héctor tancava amb el seu doblet el 6-0 final. En l'últim minut, els visitants van tenir l'oportunitat de fer el gol de l'honor en un doble penal, però Pol Carmona també estava encertat i consolidava la porteria a zero.

Victòria plàcida del Cerdanyola en un partit on els verds han anat de menys a més, i que Santi Lara remarcava que han de millorar moltes coses encara, sobretot defensivament.

Fitxa tècnica

Cerdanyola FC (6): Pol (P), Héctor (2), Bussi (1), Bernat (1) i Josep (1) - cinc inicial - Adri (P), Dani (1), Javi (C), Jordi, Arnau i Isaac.

CD Almonacid de la Sierra (0): Pablo (P), Diego (C), Guille Rot, Guillermo i Marcos - cinc inicial - Cristian (P), Kiky, Moha, Murillo, Edgar, Dani i Sanjuan.

Gols: 1-0 Héctor (1'), 2-0 Bernat (2'); 3-0 Josep (24'), 4-0 Dani (25'), 5-0 Bussi (34'), 6-0 Héctor (38').