Golejada per tancar la lliga regular a Guiera Foto: @FSCerdanyolaFC

Golejada per tancar la lliga regular a Guiera

30 d'abril de 2023 a les 9:45

El Cerdanyola supera l'Hospitalet Bellsport en un partit esplèndid on els de locals van demostrar tot el seu potencial (5-0). Amb ganes de revenja del partit d'anada (3-0), el conjunt de Santi Lara, encara sense Héctor Albadalejo, van aconseguir golejar al quart classificat i deixar la seva porteria a zero en el que ha estat l'últim partit a Guiera de lliga regular.

Començava el partit amb igualtat a la pista. Els locals es jugaven mantenir la segona plaça, i els visitants no caure del play-off depenent del que passés en els altres partits. Els verd-i-blancs van arribar amb més perill i Bussi al pal, i poc després Bernat i Amores avisaven però Miñano evitava que es mogués el marcador. Fins que va arribar el minut 10, quan Jordi Sánchez va obrir el marcador pels locals. Seguidament, el capità Javi García va posar el segon a l'electrònic després d'una gran jugada de Bernat. Golejadors poc habituals que estaven tenint el seu protagonisme. L’equip d’Antonio Mesa “Chacho” va buscar retallar distàncies, però el Cerdanyola estava molt ben plantat a pista i amb una defensa molt sòlida.

L'objectiu després del descans era poder gestionar, inclús augmentar l'avantatge al marcador. I així va ser. Bernat i Josep van pujar el marcador fins el 4-0. Havia de demanar temps mort el Chacho per refer l'equip i arriscar amb el porter jugador. La bona defensa dels verds i un Pol Carmona molt atent sota pals, sentenciaven el partit. Bernat va culminar la golejada amb el 5-0 després d'una jugada espectacular de Josep que marxava de gairebé tot l'equip visitant.

Festa grossa a Guiera per tancar la lliga com a local, on només ha perdut un partit dels 15 disputats davant el Gasifred Ibiza, el nou campió de la categoria. Els de Lara tornaran a jugara dimecres a Guiera davant el Futsal Mataró per una plaça a la Final Four de Copa Catalunya, en la que podria ser la segona consecutiva pel Cerdanyola. El play-off es disputarà contra el Covisa Manresa a dos partits, encara per decidir el factor pista a la darrera jornada, on el Cerdanyola depèn d'ell mateix per ser segon i tenir-lo a favor.

Fitxa del partit:

Cerdanyola FC (5): Pol (P), Bussi, Jordi (1), Bernat (2) i Ricardinho - cinc inicial - Adri (P), Javi (C)(1), Josep (1), Amores, Álex, Jan i Dani.

Hospitalet Bellsport (0): Miñano (P), Uri, Besal, Ceni (C) i Chechi - cinc inicial - Lluís (P), Ramon, Xavi, Marc, Coca, Aleix i Mario.

Gols: 1-0 Jordi (10'), 2-0 Javi (12'); 3-0 Bernat (25'), 4-0 Josep (31'), 5-0 Bernat (40').