L’Epson Cerdanyola debuta amb victòria a casa

23 de setembre de 2002 a les 0:00

L’Epson Cerdanyola va començar la lliga sumant els tres punts (5-3) davant un Vigo Stick força incòmode i que no va posar les coses fàcils als locals. Als 10 minuts de partit, Montoro va avançar els gallecs al marcador i provocava la incertesa al públic del Pavelló, però David Novell, als quatre minuts, i Ferran Sáez i Rocasalves, en dues ocasions, es van encarregar de capgirar el marcador fins deixar-lo en un 4-1 amb què van marxar al descans. En el segon període, les coses van empitjorar i el Cerdanyola va deixar que el Vigo Stick jugués la bola amb comoditat, en aquesta tònica van arribar els dos gols de Rey deixaven el marcador en un 4-3 que feia perillar la victòria de l’Epson. Finalment, Ferran altre cop va donar la tranquil·litat al seu equip i a l’afició i marcar el 5-3 definitiu que suposava la victòria i els tres primers punts de la temporada per a l’equip que entrena Francesc Tibau.