L'Handbol Cerdanyola guanya un bonic derbi

4 d'abril de 2022 a les 13:22

Les d'Edu Gómez se citaven amb el Sant Quirze B per disputar la jornada 4 del grup de permanència de Primera Catalana. Un derbi intens, igualat i competitiu que va caure del cantó verd a Guiera.

El matx començava amb els dos equips encertats de cara a porteria, gairebé tots els atacs acabaven trobant el premi del gol. La primera part va anar a ratxes, però sempre les locals dominaven el resultat, estant amb un punt més de contundència a la línia de 6 metres. A més, les verdes espremien una velocitat i una intensitat imperial, tot i que les visitants no es quedaven enrere en l'electrònic. I amb aquesta tònica, l'encontre marxava al descans, amb el Cerdanyola per sobre en el marcador, només amb 2 gols d'avantatge.

A la represa, el partit va guanyar en ritme i competitivitat, el Cerdanyola lluitava per escapar-se en el matx, però les visitants no cedien i volien continuar tenint l'oportunitat de sumar a Guiera. A partir de l'equador de la segona part, el Sant Quirze empatava el partit a Guiera, gràcies a un atac precís, net i fluid. Tanmateix, les d'Edu Gómez van treure el millor handbol possible, i, gràcies a excel·lents jugades tàctiques en l'àrea rival, van causar que el Cerdanyola firmés els últims millors 15 minuts de joc de la temporada. El Sant Quirze, un gran equip a pista i amb una gran tradició en la cultura de l'handbol, va sucumbir davant unes pletòriques cerdanyolenques. Finalment, els punts es van quedar a casa, i l'electrònic reflectia la superioritat final amb un més 4 a favor del costat verd.

D'aquesta manera, nova victòria del Sènior Femení a Guiera. Les d'Edu Gómez i Tomàs Sanz (ahir exercint de segon entrenador) són ja cinquenes a la classificació acumulant 17 punts. Tot i això, les verdes han de jugar encara 2 partits ajornats i poden, aparentment, continuar escalant en aquesta segona fase de permanència, la qual és a tocar. El pròxim partit, l'Handbol Cerdanyola visitarà dissabte, a les 20:30h del vespre, la pista del Sant Cugat A, en el retrobament de Jordi Solé amb el Club Handbol Cerdanyola, però, aquesta vegada, formant part del cos tècnic rival.