Llums i ombres en l’handbol cerdanyolenc

4 de maig de 2022 a les 14:32

El femení va guanyar contra el Pau Casals (31-24) i assoleix la permanència a Primera Catalana. D'altra banda, el masculí cauria contra l'OAR Gracia Sabadell B 32-42, i queda pràcticament descendit a Segona Catalana.

Victòria del Procer Cerdanyola Femení contra el Pau Casals en la setena jornada del grup per la permanència a Primera Catalana. Les cerdanyolenques van aconseguir una còmoda victòria per 31 gols a 24 i aconsegueixen així la permanència matemàtica a la Primera Catalana.

L'equip dirigit per Tomàs Sanz li costaria entrar al partit, anant per sota durant els primers minuts. La gran reacció de les jugadores a la segona part seria decisiva per donar-li la volta al marcador, assolint finalment una victòria que les deixa salvades a falta encara de cinc jornades.

L'equip és actualment cinquè amb 21 punts, empatat amb l'Handbol Club Perelló. La propera jornada visitarà la pista de l'Handbol Santpedor, sisè classificat amb 16 punts.

D'altra banda, l'equip sènior masculí va sumar una nova derrota del Cerdanyola a Guiera contra OAR Gracia Sabadell B, per 32 a 42 gols, en un partit marcat per la mala segona part dels verds. En els primers compassos, tant locals com visitants estarien encertats de cara a la porteria rival.

A l'equador de la primera part els sabadellencs amenaçaven en escapar-se amb bones ocasions defensives, el Cerdanyola però, empataria just abans del descans. La bona defensa dels visitants va ser decisiva perquè el Sabadell fos superior a la segona part, aconseguit finalment una àmplia victòria per 10 gols de diferència.

Una derrota amarga que deixa a l'Implant Cerdanyola pràcticament descendit a la Segona Catalana. Setè encara sense haver puntuat en aquesta Lliga per la Permanència a la Primera Catalana, la propera jornada visitarà la pista de l'Handbol Lleida Pardinyes, sisè amb 6 punts.