Màxima efectivitat a Guiera (6-3)

4 de desembre de 2022 a les 11:45

Els de Santi Lara rebien una de les millors plantilles de la competició, la Barceloneta Futsal, en un dels clàssics de la 2aB catalana. Quatre gols a pilota aturada i dos defensant el porter jugador, van permetre al Cerdanyola sumar una nova victòria a casa. Toti, ex-jugador verd-i-blanc, va fer els tres gols visitants.

Partit vibrant on els dos equips van buscar la victòria des del començament. Toti va avançar els barcelonins al minut 4 amb un bon xut exterior de còrner. Els d'Óscar Redondo se sentien còmodes amb possessions llargues, bona sortida de pilota i creant perill. Amores aprofitava una falta directa a la frontal per empatar el partit just a l'equador de la primera. S'endollava el Cerdanyola i, poc després, Jan i de nou Amores capgiraven el marcador fins el 3-1 amb el qual s'arribaria al descans. Primera part molt igualada, amb més efectivitat verd-i-blanca transformant els tres gols de pilota aturada (dues faltes i un servei de cantonada).

A la represa, la Barceloneta donava un pas endavant, i buscava retallar distàncies amb arribades constants a la porteria d'Adri Hurtado, molt atent sota pals. Passaven els minuts sense encert visitants, i Albadalejo rematava un altre còrner per posar el 4-1, però Toti, de penal, tornava a retallar distàncies amb el 4-2. Restaven 7 minuts i qualsevol escenari era possible: un gol de la Barceloneta complicava molt el partit als de Lara, i un gol del Cerdanyola ja deixaria encarrilada ma victòria. Doncs així va ser, a falta de 3 minuts, Jan aprofitava una recuperació d'Albadalejo defensant el joc de cinc rival, per posar el 5-2. Toti feia el hattrick de doble penal (5-3) i gairebé en l'última jugada, Albadalejo tornava a recuperar una pilota per sentenciar amb el 6-3 final.

Victòria important davant d'un rival de categoria que pujarà posicions, i els de Lara continuen líders amb 4 punts respecte el segon classificat (Hospitalet Bellsport) i 6 punts respecte el tercer (Nueva Elda).

FITXA DEL PARTIT:

Cerdanyola FC (6): Adri (P), Bussi, Héctor (2), Amores (2) i Jan (2) - cinc inicial - Ramón (P), Josep, Dani, Javi (C) i Ricardinho.

Barceloneta Futsal (3): Arnau (P), Jordi Mayor, Toti (3), José Novo i Juanjo - cinc inicial - Adil (P), Rachid, Paredes, Bria (C), Tofi i Xavi Jaén.

Gols: 0-1 Toti (4'), 1-1 Amores (9'), 2-1 Jan (13'), 3-1 Amores (14'); 4-1 Héctor (30'), 4-2 Toti (33'), 5-2 Jan (38'), 5-3 Toti (39'), 6-3 Héctor (40').