Només val guanyar a Fontetes Cerdanyola FC - Andratx (Núria Puentes)

Només val guanyar a Fontetes

20 d'octubre de 2023 a les 10:37

El Cerdanyola FC rep al CF La Nucía el diumenge 22 a Fontetes en la jornada 8 del Grup 3 de la Segona Federació. L'equip està pràcticament obligat a guanyar després d'encadenar una mala dinàmica amb tres derrotes consecutives.

Retorn del Cerdanyola al Municipal de Fontetes amb l'objectiu de retrobar-se amb la victòria. Els homes d'Oliver Ballabriga necessiten sumar els tres punts si no volen caure a les posicions del descens. Davant tindran al CD La Nucía, rival que es troba actualment penúltim classificat, en 17a posició amb 4 punts. Tot i trobar-se set posicions per sobre, els vallesans tan sols estan a tres punts dels alacantins, desens amb 7. Malgrat el bon inici, l'equip verd acumula ja tres derrotes consecutives, contra Valencia Mestalla (3-1), CE Europa (1-2) i Hércules CF (3-0), i comença a estar a prop de les posicions del descens, a tan sols 1 punt.

El proper rival del Cerdanyola, La Nucía, també acumula una mala ratxa amb tres derrotes consecutives. Tan sols han marcat 3 gols en les primeres 6 jornades de lliga, amb un partit menys, destacant-se així com l'equip menys golejador del grup. Tot el contrari passa amb els vallesans que, tot i l'absència de Boris Garrós durant gran part dels minuts, és un dels equips amb més gol de la lliga amb 11, només un per sota del líder, que és l'Hércules CF amb 12.

Pel que fa a les baixes, Ballabriga encara no podrà comptar amb Manu Castillo i Ronald Gibize per lesió. Guille Torres complirà el segon i últim partit de sanció, mentre que Boris Garrós arrossega unes molèsties i continua sent dubte pel partit.

El duel entre Cerdanyola FC i CF La Nucía es disputarà el diumenge 22 d'octubre a les 17h al Municipal Les Fontetes. El partit, corresponent a la jornada 8 del Grup 3 de la Segona Federació, es podrà seguir en directe per Cerdanyola Ràdio (105.3FM).