Oportunitat perduda Foto Núria Puentes.

Oportunitat perduda

24 d'abril de 2023 a les 10:05

L'equip vallesà no va aconseguir la permanència matemàtica després de caure per 2 gols a 3 contra el HC Alpicat. El Cerdanyola s'ho jugarà tot en l'última jornada a Las Rozas.

Les jugadores cerdanyolenques no van poder puntuar contra el cuer classificat. El mal partit del conjunt verd-i-blanc va permetre a l'Alpicat endur-se el premi dels tres punts. L'inici del partit seria molt bo per les de Colaianni, un gol de Paula Ferrón amb un xut creuat contra la porteria de Laia Pages servia per avançar primer al Cerdanyola. Tot i la inèrcia local, l'Alpicat es refeia en el marcador amb un gol d'Ona Moreno per tornar a igualar el partit. Tot i gaudir d'ocasions de perill tots dos equips, la primera part finalitzaria amb l'empat a un gol en el marcador.

En la represa, el conjunt lleidatà seria més efectiu. En un minut ple d'errades defensives del Cerdanyola, Laia Cid aprofitaria dos contraatacs per fer dos gols i col·locar el marcador amb el 1 a 3 favorable a l'Alpicat. Pocs minuts després Gemma Solé tindria opció de retallar diferències des del punt de penal. Solé enviava la bola directament al pal llarg de la porteria rival,desaprofitant d'aquesta manera una ocasió clara de gol. Un gol de Carla Castro, que col·locava el 2 a 3, deixava encara esperances a les verd-i-blanques per empatar el duel. Una targeta blava a Gemma Solé per una entrada quan faltava un minut, permetia a l'Alpicat sentenciar el partit. Tot i fallar el llançament, la superioritat numèrica de les de Lleida seria clau endur-se la victòria final.

Per la seva banda, aquesta derrota deixa al Cerdanyola CH desè amb 22 punts i es jugarà la permanència en la darrera jornada contra el CP Las Rozas a Madrid. Tot i el triomf contra l’equip vallesà, l’Alpicat ja es troba descendit a la Nacional Catalana.

Fitxa del partit:

Cerdanyola CH: Mariona Suros (P), Paula Ferrón, Gemma Solé (c), Laura Valverde, Carla Castro; Ariadna Carrión, Natalia Crespo, Ana Valverde, Anna Carranza i Estela Rubio (P).

HC Alpicat: Laia Pagès (P), Ona Moreno, Mar Franci, Núria Jové (c), Arantxa González; Eva Pastor, Laura Pastor, Laia Cid, i Leyre López (P).

Gols: 1-0, Paula Ferrón (6´); 1-1, Ona Moreno (18’); 1-2, Laia Cid (33´); 1-3, Laia Cid (33´); 2-3, Carla Castro (46´).

Àrbitre: Albert Barba.