Partit gris de la UD Fontetas

13 d'abril de 2003 a les 0:00

La UD Fontetas no va poder endur-se la victòria de Badalona i va caure davant el Bufalà per 1 gol a 0 en un parti força gris dels de Cerdanyola.

Amb una primera meitat en què els d'Ildefonso Martínez Pino van merèixer millor sort, l'equip local va saber aprofitar una pilota morta que va deixar un defensa de la UD Fontetas i que va transformar en gol Javi al minut 36 de partit. Amb l'1-0 a favor, el Bufalà va saber controlar el temps del partit durant la segona part mentre els del Turó fallaven un penal a deu minuts del final que hi posava la victòria als locals en safata de plata.

FITXA PARTIT:

BUFALÀ: ROBERT, MEJÍAS, JUAN CARLOS (FRANCISCO), TONI, RAÚL, DANI, SALAZAR, ROGER, JORDI, ANDRÉS I JAVI (EDU).

UD FONTETAS: JAVI, CRISTIAN (GÉRBOLES), PACO GÓMEZ (ÓSCAR MARTÍNEZ), MATEOS, SOLÍS, JUAN CARLOS, ALPUENTO (NORIEGO), GARCÍA, JOSE, PABLO I TORRECILLAS.

ÀRBITRE: JAIRO BERROCAL (MARESME)