Patiment davant l’Atlético Paso Foto Cerdanyola FC.

Patiment davant l’Atlético Paso

2 de maig de 2023 a les 10:39

El Cerdanyola venç a l'Atlético Paso a Fontetes per la mínima (1-0) i continua de ple en la lluita per mantenir la categoria. Amb aquesta victòria el Cerdanyola se situa amb 37 punts, a dos del play -out i tres del descens.

Els partits es guanyen en les àrees, una aturada de Jagoba al minut 15 ha evitat el primer dels visitants, i això ha permès que el gol de Boris Garrós al 47', servís per sumar tres punts.

Partit on li anava la vida al Cerdanyola que estava obligat a guanyar si volia continuar somiant amb la permanència. L'Atlético Paso, tot i que no és matemàtic, s'haurien de tòrcer molt les coses perquè acabessin baixant de categoria. Al minut dos, li han anul·lat un gol a Boris Garrós després d'una centrada molt bona de Marc Vicente i una millor rematada del nou verd. Al 15', els canaris han tingut l'ocasió més clara de tot el partit. Piera ha marxat per banda esquerra, ha trepitjat àrea, ha retallat amb molta qualitat a Manu Castillo, i s'ha plantat sol enfront Jagoba, que ha fet una aturada espectacular per amargar-li la jugada al davanter. No ha passat molt més en tota la primera meitat, on s'ha notat que hi havia massa en joc.

A la represa, ha sortit amb tot el conjunt d'Oliver Ballabriga i el primer ha arribat Ben d'hora. Lucas Pariente ha posat una centrada des del servei de cantonada al primer pal, i Garrós s'ha anticipat a tothom per creuar amb el cap la pilota per fer el seu quart gol en un cop de cal brutal. El partit ha anat a menys, amb poques ocasions i una possessió que monopolitzaven els visitants, però sense perill, perquè el Cerdanyola estava molt còmode en defensa. El caos ha aparegut al descompte. Una falta a prop de la frontal del conjunt vallesà, ha pujat tothom per intentar l'empat, i després d'una bona intervenció de Jagoba, i un enrenou dins l'àrea, el Cerdanyola ha aconseguit sortir a la contra i sense el porter, Adam ha fet el segon. El linier que estava a l'altre cantó del camp, ha decidit invalidar l'acció de manera errònia, i l'àrbitre ha xiulat el final del partit.

La pròxima jornada el Cerdanyola FC torna a terres extremenyes per disputar l'encontre de la penúltima jornada. Una vegada més els d'Oliver Ballabriga necessiten sumar per continuar en la lluita per la permanència. La victòria podria donar-li la permanència matemàtica als verds i blancs.

Cerdanyola FC (1) : Jagoba, Lucas Pariente, Manu Castillo, Noel, Marc Vicente, Nico Kata (Dani Ruiz, 85'), Adam, Ronald, Max (Juanan, 90'), Nils (C) (Padillo, 75') i Boris Garrós.
Entrenador: Oliver Ballabriga.

CD Atlético Paso (0): Kellyan, Oscar (Zabaleta, 62'), Moreno, Pelón, Fede Olivera (Armiche, 85'), Guti, Javi Castellano, Alberto Oca (Dawda, 75'), Hidaka, Piera i Aridane (C).
Entrenador: Manolo Sanlúcar.

Targetes: Han vist groga per part dels locals els següents jugadors: Boris Garrós (60'), Manu Castillo (63'), Max Marcet (78'), Noel (90') i Sergio (90'). Per part dels visitants ha sigut Robe Moreno (32') l'únic amonestat.

Gols: 47'- 1-0 Boris Garrós.