Primera derrota a Guiera (6-7)

20 de novembre de 2022 a les 2:27

El Cerranyola cau per primer cop a casa davant un Ibiza Gasifred molt competitiu. Malgrat posar-se 4-1 als 15 minuts de partit, els balears han capgirat la truita gràcies al seu joc de 5. Els de Lara han rebut 5 dels 7 goles encaixats en superioritats rivals.

No podia començar millor el partit a Guiera amb un Amores que continua en estat de gràcia i avançava els locals al minut 4 de partit amb un xut de falta directa (1-0). Charly reaccionava per empatar el partit (1-1), però poc després Amores tornava a fer de les seves en el 2-1. Albadalejo s'animava a la festa amb un gol de porter jugador i Amores aconseguia un hattrick exprés en 17 minuts (4-1). Semblava que en partit es posava molt de cara, però Gasifred no posaria les coses fàcils. Els eivissencs retallaven distàncies amb dos gols amb el porter jugador abans del descans, obra de Vicent Valdés i Llamas (4-3).

Hauria de patir el Cerdanyola per aconseguir una victòria que el mantindria en la bona dinàmica de victòries consecutives, però els balears també venien a Cerdanyola a pels 3 punts. Ricardinho, en la seva tornada a les pistes després de 3 mesos, era expulsat per doble amonestació i els visitants empataven el partit amb un gol de Charly (4-4). Poc després, també Víctor Delgado veia la segona amonestació, i Bussi transformava el 5-4 en superioritat. Patia el Cerdanyola en una segona part que s'estava fent llarga, però Albadalejo després d'una paret amb Dani Alonso, posava el 6-4 que semblava un cop gairebé definitiu a falta de 3 minuts. I el gol de Llamas de porter jugador donava vida al Ibiza quan encara quedaven 2 minuts (6-5). Álex García empatava de nou el partit amb el joc de 5. En l'últim minut, els dos equips arriscaven i buscaven la victòria, i a cara o creu aquest cop li sortia creu als de Lara, que a falta de 8 segons per acabar el partit veien com encaixaven el 6-7 definitiu per mitjà de Valdés.

Derrota dura a casa en un partit amb molts gols on al Cerdanyola se li ha escapat per detalls. Malgrat la derrota, els de Lara continuaran líders una setmana més.

FITXA DEL PARTIT:

Cerdanyola FC (6): Ramon (P), Bussi (1), Héctor (2), Amores (3) i Josep - cinc inicial - Adri (P), Jan, Dani, Javi (C), Ricardinho, Igor i Bernat.

UD Ibiza Gasifred (7): Sergio (P), Delgado, Charly (2), Vicent Valdés (2) i Christian - cinc inicial - Yeray (P), Saúl (C), Sego, Llamas (2), Buitre, Álex García (1) i Íker.

Gols: 1-0 Amores (4'), 1-1 Charly (9'), 2-1 Amores (9'), 3-1 Héctor (11'), 4-1 Amores (17'), 4-2 Vicent (18'), 4-3 Llamas (19'); 4-4 Charly (27'), 5-4 Bussi (31'), 6-4 Héctor (37'), 6-5 Llamas (38'), 6-6 Álex García (39'), 6-7 Vicent (40').