Punt agredolç a Guiera (5-5) Foto: Héctor Castillo

Punt agredolç a Guiera (5-5)

22 d'octubre de 2023 a les 10:39

El Cerdanyola suma un punt en un partit on li ha faltat encert i ha regalat més d'un gol al Bellsport. Amb aquest, ja són 4 els partits a lliga sense conèixer la victòria.

Ja s'esperava un partit igualat i vibrant, entre dos equips que es coneixen bé, malgrat que el Bellsport venia quasi totalment renovat des de l'última visita. En el primer minut, el partit ja avisava com seria: pilota al pal visitant i una ocasió clara pels verds només començar. A més, superat el primer minut, els de Chacho obrien la llauna amb un gol de Sego, però el Cerdanyola reaccionava molt ràpidament amb el gol d'Héctor (1-1). Poc després, el mateix Héctor tenia tres oportunitats molt clares per avançar els seus, però en aquest cas no estava encertat. Passaven els minuts i se succeïen constantment les arribades de perill. Semblava que baixava una mica el ritme del partit, fins que en l'última acció de la primera part, el Cerdanyola aprofitava un servei de banda per posar-se per davant amb gol de Bernat (2-1). Descans amb avantatge pels de Lara, i resultat de pocs gols pel que s'estava veient a Guiera.

A la segona part, els visitants tornaven a sortir a pista amb més encert i Rakib feia el 2-2 aviat. En el minut 25, una nova acció individual de Bernat acabava amb gol de Josep (3-2). I en aquest moment, arribarien els pitjors minuts pels locals: els visitants marcaven gairebé tres gols consecutius en dues errades greus del Cerdanyola, que Aleix, Sego i Rakib aprofitaven per posar un 3-5 molt complicat pels de Guiera a falta de sis minuts. Lara apostava pel porter jugador, i en aquesta ocasió li sortia bé. Bernat posava el 4-5 i Dani empatava el partit a falta de dos minuts (5-5). En el que restava, els dos equips es podrien haver emportat el partit, però finalment els dos conjunts es repartien els punts.

Bon partit del Cerdanyola, que no ha estat encertat malgrat les oportunitats de perill, i que a més, errades individuals greus han acabat allunyant la victòria pels verds.

Fitxa del partit

Cerdanyola FC (5): Pol (P), Àlex, Jordi, Héctor (1) i Bernat (2) - cinc inicial - Adri (P), Josep (1), Dani (1), Arnau, Isaac i Javi (C).

AE Bellsport (5): Amar (P), Mario (C), Rakib (2), Oussama i Sego (2) - cinc inicial - Lluís (P), Aleix (1), Óscar, Lokmane, Llibert, David López i Besal.

Gols: 0-1 Sego (1'), 1-1 Héctor (2'), 2-1 Bernat (20'); 2-2 Rakib (22'), 3-2 Josep (25'), 3-3 Sego (32'), 3-4 Aleix (34'), 3-5 Rakib (35'), 4-5 Dani (36'), 5-5 Bernat (38').