Punt amb regust a derrota Cerdanyola FC - Penya Independent / Mireia Sanz

Punt amb regust a derrota

4 de febrer de 2024 a les 20:34

El Cerdanyola empata a casa amb la Penya Independent (1-1), resultat que no satisfà cap dels dos equips. El conjunt cerdanyolenc es s'ha avançat amb un golàs de Jon Vega al minut 14, però els visitants han acabat empatant, obra de Revuelta al 75', després de dominar la segona meitat.

El Cerdanyola necessitava la victòria per diverses qüestions. La primera, seguir a un partit de la salvació. La segona era per donar una nova alegria als aficionats de Fontetes. I la tercera perquè els balears portaven només 14 punts. Al final, cap de totes tres s'han complert. Els verds són a dos partits de distància, la gent ha marxat emprenyada, i la Penya Independent en suma 15.

El partit començava amb un lleuger domini visitant, però Jon Vega ha aprofitat el refús d'un túnel que ha intentat Max Marcet per, de primeres, posar amb xut potentíssim amb la cama esquerra la pilota a l'escaire. Un premi que el Cerdanyola s'ha trobat més que buscar-ho, però que ha fet que els verds s'adaptin al matx millor que havien començat i començar a crear arribades. Al final, poques ocasions clares i els dos conjunts marxaven a vestidors amb el lluminós favorable als cerdanyolencs.

A la represa el plantejament dels deixebles de Mario Ormaechea ha superat al del Cerdanyola. Que malgrat uns bons minuts després del gol, avui no s'han trobat en el partit on els duels físics i el joc directe ha sigut el guió principal. Ha sigut en un servei de cantonada quan els taronges han empatat després d'una bona rematada de Revuelta al primer pal (75'). A cap dels dos els hi servia el punt i ho han intentat fins al final en uns últims minuts bojos, però al final el marcador s'ha quedat amb un 1-1.

Amb aquest punt el Cerdanyola suma 22, és avantpenúltim a quatre de la salvació.

Fitxa del partit:

Cerdanyola FC:  Álex, Manu, Bruno, Manel, Jon, Marc, Adri (Adam, 75’), Nico (Joel, 80’), Max (C), Moha (Carlos, 63’) i Boris.

SE Penya Independent: Simón, Revuelta, Bautista (Verdú, 89’), Pinto, Piera, Losada (C), Borja (Jawed, 63’), Diego (Isuardi, 63’), Juanmi, Rayco (Vicent, 34’) i Lucas (De La Cruz, 89’).

Targetes: Han vist groga per part local Bruno Lorente (56’) i per part visitant Diego Espinosa (25’).

Gols: 1-0 Jon Vega (14’) i 1-1 Alejandro Revuelta (75’).