Punt dolç a Canet (4-4)

30 d'octubre de 2022 a les 11:34

El Cerdanyola visitava una pista molt complicada i marxava al descans amb un resultat favorable de 1-2. A la segona part, els locals han superat els de Lara remuntant el partit. Un gol de Jan Torras sobre la botzina ha evitat la derrota verd-i-blanca.

Passaven els primers minuts sense gaires oportunitats clares, i els dos equips es mesuraven. No va ser fins al minut 16, que Jan Torras obria la llauna després d'una gran assistència de Corvo (0-1). Dos minuts després, reaccionaven els locals amb l'empat d'Adrià Donadeu en una greu errada verda en la sortida de pilota (1-1), però Busi tornava a posar els seus per davant amb una bona acció col·lectiva que enviava als de Lara al vestidors amb avantatge (1-2).

A la segona part, el Cerdanyola no es trobava còmode i es relaxava, i els de Miquel Bonilla feien una passa endavant. Donadeu aconseguia capgirar el marcador amb dos gols més (3-2) i feia embogir l'afició local. Però el Cerdanyola, demostrant de nou aquesta competitivitat, tornava a empatar el partit amb un gol de penal d'Albadalejo (3-3). Lara decidia posar el porter jugador en el que restava de partit per controlar el domini i abaixar el ritme local, i ho aconseguia amb èxit. Però els locals, empentats per l'ambient al pavelló, també lluitarien per la victòria i Bonilla jugaria la mateixa carta del porter jugador al darrer minut. A cara o creu, els locals marcaven el 4-3, obra de Joan Sánchez, deixant knock-out al Cerdanyola que no li quedaria gaire temps per reaccionar, ja que quedaven 23 segons per finalitzar el partit. I una nova mostra del que és aquest equip i del seu estat de forma es reflectia en una ràpida jugada que acabava amb l'empat a 4 de Jan Torras als últims segons, silenciant a tot el pavelló que ja celebrava la victòria.

Els de Lara que continuen sumant, aquest cop un punt, però que l'entrenador el valora com a positiu pel partit que s'ha viscut, i pels resultats dels rivals de la classificació.

FITXA DEL PARTIT:

Canet FS (4): Arnau Estrada (P)(C), Kaki, Joan (1), Albert i Donadeu (3) - cinc inicial - Uri (P), Víctor, Xexu, Seco, Jacobo, Juli i David.

Cerdanyola FC (4): Ramón (P), Héctor (1), Bussi (1), Jan (2) i Bernat - cinc inicial - Adri (P), Javi (C), Dani, Josep, Igor i Corvo.

Gols: 0-1 Jan (16'), 1-1 Adrià (18'), 1-2 Bussi (19'); 2-2 Adrià (25'), 3-2 Adrià (26'), 3-3 Héctor (27'), 4-3 Joan (40'), 4-4 Jan (40').