Remuntada exprés de caràcter a Sabadell (3-4)

16 d'octubre de 2022 a les 11:18

Els de Lara capgiren un resultat advers de 3-0 per aconseguir una victòria molt treballada davant un rival combatiu, el CN Sabadell.

El partit es complicava des del començament, i els nedadors arribaven sovint amb perill a la porteria de Ramon. No va ser fins al minut 7 quan Pablo Robert posava el 1-0 al marcador. Els locals ja havien avisat amb anterioritat i s'avançaven en una primera part força incòmoda pel Cerdanyola. Pepe Font feia el 2-0 en una errada verd-i-blanca per donar avantatge als sabadellencs a poc pel descans.

S'esperava la millor versió dels de Lara en un partit que s'anava complicant cada cop més. A l'inici de la segona part, ja amb un Cerdanyola més incisiu, semblava que podia canviar el panorama del partit, però en una altra errada greu en la sortida de pilota verda, Pep Costajussà posava el 3-0 a l'electrònic. El que semblava una avantatge gairebé insalvable, va ser tot un repte pels de Lara. Amb el porter jugador, Amores va retallar distàncies amb un xut potent ras que entrava per sota de les cames de Tole. En el mateix minut 28, el Cerdanyola recuperava la pilota per marcar ràpidament el 3-2 obra de Bernat Batllori. Arribava la reacció verd-i-blanca i de quina manera. Dos minuts després, Bernat tornava a equilibrar el matx amb el 3-3 a falta de 10 minuts. Començava un mini-partit nou, on els dos equips buscarien la victòria. El Cerdanyola que venia en millor dinàmica seria qui aconseguiria el quart i la remuntada amb un altre gol de Bernat, assolint el seu hattrick particular (3-4) a falta de 4 minuts per acabar. Els locals ho intentarien amb el porter jugador sense èxit i el marcador no es mouria més.

La part negativa van ser les lesions de Pol Carmona, Sergi Amores i Carlos Corvo. El porter del Cerdanyola sembla que té un trencament al dit, i els altres hauran d'esperar pronòstic, no gaire esperançador.

Victòria al Pavelló del Nord, en un partit de despropòsits i de caràcter on els de Lara un cop més van completar una gran segona part. El Cerdanyola ja suma 12 punts dels 15 possibles, i se situa 2n a la classificació, només per darrere del Penya Esplugues (13 punts), ara únic equip invicte després de les derrotes de Covisa Manresa i CN Sabadell.

FITXA DEL PARTIT:

CN Sabadell (3): Tole (P), Quin Gassó, Pep Costajussà (1), Pepe Font (1) i Arnau Ametlla (C) - cinc inicial - Josep Maria (P), Germán, Kawa, Pablo Robert (1), Alejandro i Hermosel.

Cerdanyola FC (4): Ramon (P), Héctor, Amores (1), Bernat (3) i Dani - cinc inicial - Pol (P), Javi (C), Igor, Josep, Corvo i Jan.