Repartiment de punts entre Cerdanyola i Mataró

13 d'octubre de 2022 a les 10:59

El Cerdanyola CH va empatar contra el CH Mataró a Can Xarau (3-3) en la cinquena jornada de la OK Liga Femenina. Les verd-i-blanques sumen un punt per aparcar la competició abans de l'aturada pel Mundial d'hoquei patins.

En l'inici de partit, el Mataró tindria les primeres ocasions de l'enfrontament. Al cap de cinc minuts, Paula Ferrón per part del Cerdanyola rebria la targeta blava en una dura entrada. Mariona Surós aturaria el llançament de Nina Almirall des del punt de falta directa, salvant al Cerdanyola en la primera ocasió clara del partit. Tot i els intents de resposta del Cerdanyola, les visitants s'avançarien primer gràcies a un gol de Nina Almirall aprofitant una badada defensiva de les cerdanyolenques.

Immediatament, tornaria a colpejar el Cerdanyola amb un gol de Carla Castro, qui caçava un rebot dins de l'àrea del Mataró per fer l'empat a 1. Durant els minuts vinents hi hauria intercanvi de cops entre els dos conjunts, més fortuna tindria el Mataró, però, que mitjançant una bona jugada que culminava Farners Prat, tornava a posar l'equip maresmenc per davant en l'electrònic de Can Xarau.

Durant els darrers minuts de primers temps, Mariona Surós seria vital per salvar el Cerdanyola de les arribades del Mataró. Tot i això, la portera no podria impedir el gol d'Olga Juanola, que amb gran habilitat aixecant i picant la bola superava la porteria local i feia el tercer gol del Mataró per marxar al descans 1 a 3.

En el segon temps, el Cerdanyola seria un altre. Amb una actitud totalment renovada, les d'Andi Colaianni demostrarien un domini absolut del joc en la segona part no vist fins ara. Quatre minuts després Carla Castro seria diferencial per fer segon gol del Cerdanyola, la jugadora robaria la possessió del Mataró i culminaria la jugada amb un gran remat contra la porteria de Paula Lladó col·locant la diferència a només un gol.

A partir del gol i la sensació de domini del Cerdanyola, l'entrenador del Mataró Oriol Perarnau demanaria temps mort per les seves jugadores. En la recta final de partit i tot obert, es calmarien les jugades de perill de les locals i el Mataró tornaria a assumir protagonisme en el partit. Mentre transcorria el temps i el gol del Cerdanyola no arribava, la presa de decisions cada vegada seria més precipitada per les jugadores de Colaianni.

El final del partit seria accidentat, amb protestes de les visitants per l'arbitratge, Olga Juanola rebria la targeta blava amb què havia d'abandonar la pista. Amb el Mataró en triangle i el Cerdanyola bolcat en camp rival, arribaria finalment la recompensa per les verdes-i-blanques. Paula Ferrón amb un gran xut creuat, superava la porteria de Paula Lladó i feia l'empat a tres gols en els instants finals.

Tot i seguir amb el domini de la possessió, el pocs temps restant no permetria la remuntada final del Cerdanyola, finalitzant així el partit en empat i repartiment de punts entre tots dos equips. Amb aquest resultat el Cerdanyola queda en dotzena posició amb 4 punts, d'altra banda, el Mataró és setè amb 8.

La propera jornada serà el 19 de novembre a la pista de HC Palau. Marge de temps en què es jugarà el Mundial d'hoquei patins i que el Cerdanyola CH aprofitarà per continuar millorant de cara a la represa de la competició.

Fitxa del partit:

Cerdanyola CH: Mariona Suros (P) , Paula Ferrón, Laura Valverde, Ariadna Carrión, Carla Castro, Natalia Crespo, Anna Carranza, Júlia Birbe, Maria Martín, i Estela Rubio (P).

CH Mataró: Paula Lladó (P), Nina Almirall, Olga Juanola, Aina Lleonart, Carla Naranjo, Ariadna Martínez, Mar Parés, Farners Prat, Thais Pérez i Vinyet Juncà (P).

Gols: 0-1, Nina Almirall (8'); 1-1, Carla Castro (9'); 1-2, Farners Prat (14'); 1-3, Olga Juanola (24'); 2-3, Carla Castro (29'); 3-3, Paula Ferrón (48').

Àrbitre: Alan Navarro.