Retrobament a Esplugues (3-5)

27 de novembre de 2022 a les 12:00

El Cerdanyola es retroba amb la victòria després de la derrota a casa davant el Gasifred Ibiza la jornada anterior. Els de Lara ja manaven al descans 0-2 amb gols de Javi i Amores. Dos més de Bussi i un altre de Dani Alonso confirmaven una nova victòria verd-i-blanca, en aquesta ocasió a les Moreres.

El Cerdanyola es retroba amb la victòria després de la derrota a casa davant el Gasifred Ibiza la jornada anterior. Els de Lara ja manaven al descans 0-2 amb gols de Javi i Amores.  Dos més de Bussi i un altre de Dani Alonso confirmaven una nova victòria verd-i-blanca, en aquesta ocasió a les Moreres.

Els de Lara s'enfrontaven a un equip en dinàmica negativa però que les primeres jornades va ser un dels millors equips rn forma i, fins i tot, es va situar líder durant algunes jornades. El Penya Esplugues necessitava guanyar per trencar la mala ratxa i proposava un partit de molta possessió i domini de joc, amb algunes arribades de perill. La defensa zonal verda es mostrava contundent i esperant amb paciència recuperar alguna pilota per sortir al contracop. I així van arribar els dos primers gols a poc d'arribar al descans: el primer, Albadalejo recuperava en la mateixa àrea rival i assistia a Javi Garcia per obrir la llauna (0-1) i, poc després, Josep també recuperava, per assistir a Dani que accelerava la jugada per un Amores que no perdonaria el 0-2. Descans amb avantatge del Cerdanyola en un partit amb les idees molt clares.

A la segona part, els de Lara se sentien més còmodes encara, modificant l'alçada de la defensa en zona. Bussi feia el 0-3 de falta directa al minut 27. Passaven els minuts i el partit semblava sentenciat, però Gerard aprofitava per posar l'1-3 a falta de 5 minuts. Malgrat retallar distàncies, el partit no s'animaria gaire ja que primer Dani i després Bussi ampliaven el marcador fins l'1-5 a falta de 2 minuts. El Penya Esplugues, que jugava de 5 des del minut 30, aconseguia dos gols estèrils en l'últim minut de partit per maquillar el resultat i tancar-lo en el 3-5 final.

Victòria important per no encadenar dos partits seguits entrebancant, i a més, en una pista complicada. El Cerdanyola ja suma 25 punts i continua líder a 4 punts del Bellsport, el segon classificat.

FITXA DEL PARTIT:

AE Penya Esplugues (3): Álex Royo (P), Aldo, Oriol, Gerard (1) i Álex Rocabayera (C)(1) - cinc inicial - Franklin (P), Fontecha, Luis de Juan, Tatu, Alegre (1), Guille i Pere Canals.

Cerdanyola FC (5): Adri (P), Héctor, Amores (1), Bussi (2) i Dani (1) - cinc inicial - Ramon (P), Javi (C)(1), Ricardinho, Bernat, Josep i Jan

Gols: 0-1 Javi (17'), 0-2 Amores (18'); 0-3 Bussi (27'), 1-3 Gerard (35'), 1-4 Dani (38'), 1-5 Bussi (39'), 2-5 Alegre (40'), 3-5 Álex (40').